Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2015

1+1=2

Tänään on valtakunnallinen kaksosten päivä. Me ei "juhlistettu" sitä mitenkään erityisesti. Käytiin aamulla kerhossa ja välipalaksi pojat sai vaniljavanukasta eli spesiaalia herkkua heille. Mietin tänään useampaan otteeseen sitä miten onnekas olen saadessani olla kaksosten äiti. Kaikki on tuplasti raskaampaa, mutta myös iloa, onnea ja rakkautta on tuplaten. 

  
Jimi ja Theo ovat toisilleen todella tärkeitä. Jos toinen sattuu nukkumaan pidempään niin toinen on hukassa "yksinään". Pojat naureskelevat jutuilleen ja toisilleen. Jos Theoa surettaa niin Jimi silittää päätä (tuttiaikana vei tutin veljen suuhun) ja katsoo huolissaan. Hyviä unia toivottaessa pojat antavat pusun toisilleen, todella suloista. Theo ja Jimi keksivät tihutöitä yhdessä ja yllyttävät toisiaan. He tekevät temppuja ja matkivat toisiaan. Riehumisen vastakohtana molemmat rakastavat olla vierekkäin lukemassa kirjoja tai köllöttelemässä karvamatolla. Olen todella onnellinen kaksosten äiti. 

Ihanaa kaksosten päivää!   

10 kommenttia:

 1. Moi! Kiitos kivasta blogista! Olisi todella kiva, jos voisit listata muita kaksosblogeja, joita esim. itse luet (jos sinulla on sellaiseen aikaa). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hyvästä ehdotuksesta! :) Voisin tehdä sellaisen, vaikkakin monikkoblogit -blogin kautta löytyy ne, joita luen :) Luen siis melkeinpä kaikkia sieltä!

   Linkki: http://monikkoblogi.blogspot.fi/

   Kivaa viikonjatkoa :)

   Poista
 2. Löysin just tänne ja voi miten kaunis blogi sulla on! Vitsit minäkin olisin halunnu kaksoset, vaikka onhan noista lapsista vajaan parin vuoden ikäerollakin toisilleen paljon seuraa. Ihanat pojat teillä :) Ja samanlaiset tuplat kuin meillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla :) Joo, onhan se pari vuottakin pieni ikäero juurikin siinä mielessä, että on toisistaan seuraa! :) Bumblet on parhaat eikö! :)

   Poista
 3. Voi kuulostipa söpöltä mitä pojat tekevät! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hurjan söpöä! :) Tänään vetivät toisiaan peiton päällä vuorotellen, uusi leikki <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3