Sivut

tiistai 4. tammikuuta 2022

Tervetuloa häävuosi 2022

Hei hyvää uutta vuotta! 

Tämän vuoden keskiössä on tietysti heinäkuu ja meidän häät! Huomaan ajatusteni siirtyvän häihin asiassa kuin asiassa. 

Lomapäivien säästäminen heinäkuulle, kuntosalijäsenyyden ottaminen, hiusten vaalentamisen aloittaminen asteittain, kaiken budjetointi ja budjetissa pysyminen jne...

Olen tosiaan päättänyt vihdoin aloittaa kuntosalilla treenaamisen. Tähän asti olen tehnyt lihaskuntoa kotona ja käynyt talvea lukuunottamatta säännöllisesti lenkillä. Haluan kuitenkin saada treeniin uuden ulottuvuuden ja päästä kotoa pois paikkaan, jossa voin kunnolla keskittyä tekemiseen.

Tavoitteena on saada hyvä fiilis omasta olosta, kiinteytyä ja pudottaa muutama kilo kesään mennessä. 

                                                                    Långvikin sviitti

                                                         Pioni on yksi meidän hääkukista

Pari viime kuukautta on mennyt sellaisessa sumussa, etten ole tehnyt mitään häiden suunnittelun eteen. Kesällä varattiin isoimmat asiat, kun oltiin päätetty päivämäärä.

Heti sen jälkeen suunnittelin innoissani juhlatilan koristeita, sovitin hääpukuja ja ostin täydellisen hääpukuni, pidettiin ensimmäinen kaaso-ilta ja hahmoteltiin hääpäivän kulkua. Sitten iski loppuvuoden väsymys, josta olen nyt heräilemässä. 

Eletään meidän häävuotta ja tuntuu ihan oudolta, että häihin on enää puoli vuotta, siis 6 kuukautta! Tavataan alkuvuodesta meidän "hääkoordinaattori" ja maistellaan häämenua Långvikin hääillassa. Sen myötä varmistuu luultavasti taas muutama asia ja saadaan pienennettyä to do -listaa.

Moni asia on vielä auki, kuten meikkaaja, häämusiikki (bändi, dj, Spotify?), lastenhoitaja mukaan juhlaan meidän lapsille, hääkengät... 

  ♥

1 kommentti:

  1. Huomenta!

    Haastan sut päivätehtävään nimeltä yllätysresepti! Otatko haasteen vastaan?💛


    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3