Sivut

sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Helppoa vaihtelua sisustukseen julisteilla

                            Mama loves you : toukokuuta 2020

Olen taas vaihdellut koriste-esineiden paikkoja ja hakenut vähän talvisempaa tunnelmaa kotiin. Paljon kynttilöitä, lasivaaseja, vaaleaa, pörröistä ja koristevaloja.

Sisustusta on helppo piristää myös julisteilla. Meillä on paljon erityylisiä, värillisiä ja mustavalkoisia julisteita, joita vaihdellaan vuodenaikojen ja halutun fiiliksen mukaan.

Tilasin Desenion laajasta juliste- ja kehysvalikoimasta meille muutaman uuden ison julisteen ja kehyksen olohuoneeseen. Rakastan personoituja julisteita, sillä julisteesta saa niin omanlaisen. Meille tuli hääaiheinen juliste, jossa on meidän nimet, hääpäivä ja hääpaikka. 

Sain läheisiltä hyvän idean ottaa personoitu juliste mukaan hääjuhlaan, sillä sehän sopii kauniisti esimerkiksi sisääntulon yhteyteen. 

                                            "You and Me Personal" & "Beige Painting No2"  

 

 

Jessen toive oli saada abstraktijuliste olohuoneeseen ja sellaisen tilasimme meille sopivin sävyin. Vaihtelen usein sekä julisteita että niiden paikkaa, sillä ne voivat toimia ihan eri tavalla huoneesta ja valaistuksesta riippuen.

Desenion julisteissa pidän niiden paksusta ja kestävästä materiaalista, laadukkaasta lopputuloksesta ja laajasta valikoimasta. Kehyksiä on useaa eri kokoa ja värivaihtoehtoa. Meillä on kotona ohuita mustia kehyksiä eniten ja niiden lisänä muutama kultainen sekä kupari. 

"Dancing" 

"Little Man Cave"
 
Lastenhuoneessa julisteita kehystää valkoiset puukehykset. Poikien huoneeseen tilasin hauskan Little Man Cave -julisteen, sillä juuri sellainen heidän huoneensa on!

ps. Ihastelin The Holiday Collection, jossa on kauniita jouluaiheisia julisteita. Ehkä pitäisi itsekin vielä tilata muutama siitä kokoelmasta. Pidän erityisesti niistä, joissa on kuusi jollain tavalla mukana tai vähän punaista.    

1 kommentti:

  1. Huomenta!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!🎄

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3