Sivut

perjantai 7. toukokuuta 2021

HÄÄT 2022

Meillä on hääjuhla heinäkuussa 2022. 

Vihdoin ja viimein aika tuntuu olevan oikea ja elämäntilanteemme sellainen, että hääjuhla on seuraava iso askeleemme! Tuntuu uskomattomalta!

Kirkko ja juhlapaikka on varattu ja heinäkuun puolivälissä käy viimein yksi unelmistamme toteen! 

Taustatietona sen verran, että menimme naimisiin 12.12.2012 ja hääjuhlan oli tarkoitus olla seuraavana kesänä, mutta silloin saimmekin kaksospoikamme ja elämä vei näköjääön kymmenen vuotta eteenpäin. 

Tuntuu erityisen ihanalta, että hääjuhlia vietetään, kun olemme olleet naimisissa 10 vuotta. Se tuo jotain erityistä siihen. 

Kirkossa meillä on avioliiton siunaaminen, kävelen lempikirkkoni alttaria pitkin ja koen sen kaiken mikä viime kerralta jäi pois. Hankin unelmieni hääpuvun ja otan jokaisen yksityiskohdan huomioon hääsuunnittelussa. 

 

Hääjuhlaamme vietetään Långvikin hotellissa. 

Tilat ovat upeat ja kaiken saa halutessaan sieltä valmiina. Hääpakettiin kuuluu muutama tapaaminen paikan yhteyshenkilön ja hovimestarin kanssa, jolloin sovimme kaikesta mitä haluamme mihinkin. 

Paikka on meille niin tuttu, että tiedämme paljon jo valmiiksi ja olemme osanneet jo nyt kirjata toiveitamme.

Meille on tärkeää, että meidän tai kaasojen/bestmanien ei tarvitse olla koristelemassa ja jälkeenpäin siivoamassa juhlapaikkaa vaan kaikki saavat ottaa rennosti ja keskittyä tärkeimpään.

Voisin puhua loputtomasti kaikesta häihin liittyvästä, mutta aloitetaan tällä.

Kiinnostaako teitä häihin liittyvät postaukset? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3