Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Pääsiäiskoristeet

Ensimmäistä kertaa meillä näkyy pääsiäinen kotona. Viime vuonna pojat olivat vielä niin pieniä, etteivät ymmärtäneet siitä mitään enkä minäkään kiinnittänyt pääsiäiseen erityistä huomiota. Tänä vuonna tilanne on päinvastainen: näen kaikkialla keväänvärejä, narsisseja, pääsiäiskoristeita, tipuja, mämmiä ja suklaamunia. Ollaan maalattu vesiväreillä munia, laitettu rairuoho kasvamaan, haettu pajunoksia ja ripoteltu kotiin muutama keväinen detalji ja hieman väriä. Jimi ja Theo jaksavat joka aterialla kummastella pöydänpäässä olevia tipuja ja pupua. Rairuoho kastellaan joka aamu ja ilta yhdessä.


Me ei päästy sunnuntaina virpomaan, koska Theo oli kuumeessa ja minä töissä koko päivän. Harmitti todella paljon, mutta päätettiin mennä tulevana sunnuntaina virpomaan molemmille isovanhemmille. En malta odottaa, että näen poikien ilon, kun saavat oksat käteen ja hieman rekvisiittaa päälle... Tällä viikolla täytyy vielä koristella pajunoksat, nyt niissä on vain Pentikistä ostetut ihanat koristemunat.

Pääsiäisenä Jesse pitää yhden vapaapäivän viikonlopun lisäksi eikä aiota tehdä muuta kuin nauttia yhdessäolosta. Toivottavasti ollaan silloin terveenä. Theo on edelleen kuumeessa, kurkunpääntulehdus. Ajattelin jo, että huomenna päästäisiin ulos, mutta kuume nousi taas uudelleen. Pojat saivat eilen maistaa ekaa kertaa mehujäätä. Jesse teki pojille Ikeasta ostettuihin muotteihin mehujäätä ja se oli hitti. Jimi veteli innoissaan, mutta Theolla meni hetki ennen kuin uskalsi ottaa tikun omaan käteen. Lopulta mehujää oli ainoa asia, minkä Theo söi päivän aikana kokonaan. No, onneksi pääsiäisen viettoon on vielä pari päivää, joskos Theokin paranisi pian...


Mitä teidän pääsiäiseen kuuluu?

6 kommenttia:

  1. Ihania pääsiäisjuttuja teillä! Varmasti paljon uutta kummastelevaa teidän pojilla pääsiäiskoristeissa:)

    Meillä tytöt kävi virpomassa ja kolme vuotiaasta se oli tosi outoa, mutta olihan se kivaa, että sai pääsiäismunia. Kotona meillä on kasvamassa rairuohoa ja narsisseja. Koristeina meilläkin tipuja ja pupuja. Paljon on tullut koristeita koulusta, kun isompi on askarrellut.

    Kivaa pääsiäistä ja pikaista paranemista!

    -Susanna / Colour Outside the Lines

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuulostaa kivalta teidän pääsiäinen! :) Lapsille jää mukavat muistot :) Odotan sitä, kun hoidosta alkaa tulla kaikkia lasten itsetekemiä juttuja! :) Kivaa pääsiäisen jatkoa!

      Poista
  2. Minua kiinnostaa nuo mehujäät. Mitä te laitoitte niihin? :) voisin kokeilla meidänkin pojalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin me laitettiin vaan sokeritonta vadelmamehua ja appelsiinimehua :) Mutta hyviä tulee myös esim.hedelmä -tai marjapiltistä veteen laimennettuna tai jopa maustamattomalla jogurtilla smoothien tyyliin tehtynä! Kannattaa kokeilla! :)

      Poista
  3. Moi! Mistä olet hankkinu noi pallokoristeet peilin ympärille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ne on Seven Art -liikkeestä. Löytyy ainakin Jumbosta ja Sellosta (jos asut/liikut pääkaupunkiseudulla) :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3