Sivut

torstai 31. maaliskuuta 2016

Maaliskuun parhaat

Huomenna hypätään huhtikuun puolelle, yksi lempikuukausistani! Huhtikuussa kevät tuntuu jo selvästi ja silloin on paljon kivaa ohjelmaa, mm.omat synttärit. Odotetaan myös erästä pientä neitiä syntyväksi huhtikuun aikana <3

Maaliskuussa tehtiin vaikka mitä kivaa. Muutama viikko meni sairastellessa, mutta se ei tunnu enää niin pahalta kuin silloin kun flunssa vei pojat aina osastohoitoon. Sairastelusta huolimatta päästiin nauttimaan aurinkoisista päivistä ulkona, tein huippuhyviä löytöjä kirppareilta, näin ystäviä, sisustin kotia, meillä oli muutaman päivän ihana koira hoidossa, vietettiin pääsiäistä ja käytiin Skidit -risteilyllä.


Omiin menoihini lukeutui mm. Lushin järjestämä Glitter Madness -tapahtuma, jossa kaikki kimalsi ja olin kuin kotonani. Asuni oli kauttaaltaan kultakimalteinen Lindexin jumpsuit eli juuri teemaan sopiva. Ilta sisälsi glitteriä, hyvää seuraa, kimaltavia naposteltavia, drinkkejä ja Lushin tuotteisiin tutustumista. Eilen olin Viron päiväristeilyllä parin ystävän kanssa ja kiertelin Tallinnassa muutaman tunnin. Mahtava irtiotto arkeen!


 Huhtikuu, here we come!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3