Sivut

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Vaaleansiniset 3-vuotissynttärit

Meillä juhlittiin koko viikonloppu Jimin ja Theon 3-vuotissynttäreitä. Perjantaina valmisteltiin juhlia ja käytiin niihin liittyen ostoksilla, lauantaina tuli kummit ja ystävät ja sunnuntaina sukulaiset. Aiempina vuosina ollaan pidetty vain yhdet juhlat, mutta tänä vuonna haluttiin kokeilla kaksien juhlien systeemiä ja se toimi loistavasti. Nyt molemmille päiville oli juuri sopivasti porukkaa, etenkin kun terassia pystyi hyödyntämään hyvän sään ansiosta. Theo ja Jimi nauttivat huomiosta, söivät herkkuja ja sanoivat eilen illalla juhlien päätteeksi, että oli kivat juhlat ja näyttivät kolmea sormea sanoen "tre år". Oikea päivä on vasta viikon päästä, mutta haluttiin pitää juhlat kesälomani aikana ja huomenna palaan jo töihin.




Tarjottavat oli aika samat molempina päivinä. Kinkku-fetapiirakka, nachopelti, karjalanpiirakoita+munavoita, sipsiä, ruissipsejä+tuorejuustoa, kakku (lauantaina ystävän tekemä suklaakakku turkinpippurikermavaahdolla ja sunnuntaina äitini tekemä perinteinen mansikkatäytekakku), marjainen pavlova, mustikkapiirakka+vaniljakastike, tähdenmuotoisia vesimelonipaloja, kirsikoita, keksejä, karkkeja, vaahtokarkkeja ja tikkareita. Lapsille oli lisäksi pillimehuja ja välipalakeksejä.

Juhlilla ei ollut varsinaista teemaa (kuten Autot tai Ryhmä Hau), mutta kehitin pienimuotoisen pakkomielteen siitä, että kaikki noudattaa samaa väriä eli vaaleansinistä. Jesse oli ihana ja kävi Makuunista valitsemassa vaaleansinisiä karkkeja ja jätski-vaahtokarkkeja sekä haki Juhlamaailmasta vaaleansinisiä ilmapalloja ja ison numero 3-ilmapallon. Kukkien kanssa oli vaikea pitäytyä valitussa värissä, koska kahdessa meidän lähikukkakaupassa ei ollut vaaleansinisiä kukkia. Pöytäkoristeeksi valitsemassani hortensiassa oli kauniin sinivivahteinen keskiosa, joten kelpuutin ne. Todella kauniita ja sopi meille hyvin.    


Tein valokuvista aikajanan poikien syntymästä tähän päivään. Mukaan pääsi myös vieraina olleita läheisiä. Juhlien koristeena oli valkoisia ja vaaleansinisiä hunajakennopalloja, ilmapalloja, hopeista serpentiiniä, vauva-aikana saatuja tärkeitä koriste-esineitä, kastekynttilä, synttärijuna sekä Pretty Pretty Partysta saadut liitutaulujulisteet. Julisteet on aivan ihanat ja ne keräsivät paljon kehuja juhlissa. Laitan ne esille lastenhuoneeseen. Päätin, että tästedes hankin jokaisille synttäreille tällaiset, koska niistä jää niin ihana muisto. 



Ollaan onnekkaita, kun meillä on niin upeita ihmisiä meidän elämässä. Kiitos vieraille!  

Fanitatteko te teemajuhlia?

6 kommenttia:

  1. Ihanat vaaleensiniset juhlat! Onnea pojille :) Ja noi liitutaulujulisteet on kivat, vois itekin tilata tollasen. Mullakin oli nimiäisissä pakko saada kaikkea pinkkiä karkkeja myöten, ripauksella kultaa. Musta olis kiva järjestää teemajuhlat tai sitten ihan vaan valita pari tai muutama kaunis väri ja koristella niiden mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nea! :) Ne on ihanat ja käy kivasti lastenhuoneeseen :) Natalien nimiäiset näytti onnistuneilta ja kauniilta, mun mielestä pinkkiä ei voi koskaan olla liikaa <3

      Poista
  2. Ihanaa juhlahumua. Harmitti kun näppäilin jo tilauksen julisteesta neiti 2v:lle ja sit poikkesin etusivulla huomaamassa, että ovat heinäkuun loppuun lomalla eikä tilauksia oteta vastaan. :/ Noi julisteet on kyllä niin söötit1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, harmi! Vähän huonoon saumaan tuli vinkattua julisteista, kun niitä ei saa nyt hetkeen sieltä. Elokuussa sitten ellei sillä ole kiire :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3