Sivut

torstai 7. heinäkuuta 2016

Alkuviikon vapaapäivät

Heippa taas! Kesälomaa päivähoidosta on ollut nyt viikko ja ollaan otettu siitä kaikki irti. Ollaan palattu siihen tuttuun kaavaan, että minä vietän päivän poikien kanssa ja menen illaksi töihin, jolloin Jesse tulee kotiin ja on vuorostaan illan poikien kanssa. Tehtiin samalla tavalla hoitovapaan aikana. Onneksi töitä ei ole ollut ihan joka ilta, vaan ollaan saatu myös perheaikaa. Oma sumplimisensa tässä on heinäkuun ajan dagiksen ollessa kiinni, koska aina meidän työaikataulut ei mene yhteen, mutta onneksi on auttavat isovanhemmat.


Maanantain ja tiistain olin vapaalla ja ajettiin Paraisille äitini ja poikien kanssa. Oltiin yötä mummini luona ja päästiin pois Espoon sateesta. Paraisilla oli aurinkoista ja just sopivan lämmin. Ulkoiltiin, syötiin paljon mansikoita, tehtiin sisustuslöytöjä Paraisten ihanista pikkuputiikeista ja nukuttiin hyvin. On se kumma miten Jimi ja Theo rauhoittuvat nukkumaan hetkessä kaikkialla muualla kuin kotona... Ei se kotonakaan mahdotonta ole, mutta ottaa aikansa. Ollaan mietitty päikkäreiden lyhentämistä josko se vaikuttaisi.



Muutama päivä poissa tuntui lomalta ja oli kiva, että Jesse sai vähän omaa aikaa sillä välin kotona. Yhteistä lomaa meillä ei ole tänä kesänä, mutta minä saan nauttia maanantaista alkaen kahdesta vapaasta viikosta, mahtavaa! Voi olla, että teen loman aikana samanlaisen reissun poikien kanssa ja koitan löytää rakoja myös opinnäytetyölle.

Mukavaa loppuviikkoa!      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3