Sivut

keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Ellenin ristiäislahjat

Ellen sai aivan ihania ristiäislahjoja.

Kummit olivat yhdessä ostaneet kauniin kummilusikan, jossa on pieni vaaleanpunainen timantti. Saatiin mukaan lahjakortti lusikan kaiverrusta varten, koska he eivät tienneet nimeä ennen ristiäisiä. Kummit olivat ostaneet myös omat lahjat: vaatteita, hopeisen korurasian ja sydän kaulakorun sekä nallesoittorasian.

Ellen sai Done by Deer -leikkimaton, mistä on tykännyt kovasti. Hän köllöttelee matolla useita kertoja päivässä ja viihtyy hyvin sekä vatsallaan että selällään. Nyt uusimpana taitona hän on oppinut heiluttamaan leikkimatossa roikkuvia leluja.



Astioita, pehmokirja, neljä itsekoristeltua puuhenkaria, vaatteita, itsetehdyt villasukat, vaaleanpunainen Pentikin pupu, valokuva-albumi, rahaa, merenneito-helistin ja Mini Rodinin makuupussi. Vaatteet olivat kokoa 68-74cm, joten täyttävät sopivasti seuraavan koon vaatelaatikkoa. Valokuva-albumiin tilaan kuvia Ellenin ensimmäisistä kuukausista ja ristiäisistä. Ruusukuvioinen albumi on kuin tehty Ellenille, sillä kutsun häntä usein ruusunnupuksi. Kaikki saadut lahjat tulevat varmasti käyttöön.

Ellen on onnekas, kun hänellä on niin ihania ihmisiä elämässään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3