Sivut

sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Vaihtelua sisustukseen julisteilla

Kaupallisessa yhteistyössä Poster Store 

Kevätfiilis on vahvana ja sen myötä olen innostunut kodin sisustuksen raikastamisesta. Olen ennenkin kertonut, että mielestäni julisteet ja koristetyynynpäälliset ovat sellaisia, joilla saa helposti ja edullisesti muutosta kodin ilmeeseen. 

Tilasin ruotsalaiselta Poster Storelta neljä isoa julistetta ja muutaman kehyksen keittiöön ja olohuoneeseen. Yllätin julistevalinnoilla itsenikin, koska päädyin mm. mustavalkoiseen lumileopardijulisteeseen. Mustavalkoiset julisteet ovat kauniita, niissä on jotakin erityistä. 

Kaikki julisteet on painettu kestävästi tuotetulle hyvälaatuiselle paperille. 

Julisteita valitessani selasin minua kiinnostavia kategorioita, joista löysin helposti haluamani. Poster Store julkaisee joka tiistai uuden kokoelman julisteita nettisivuillaan. Valikoimasta löytyy julisteita jokaiseen makuun. Omaa tauluseinää varten löytyy vaikka minkälaista inspiraatiota ja ideoita.     

Valitsemani julisteet ja kehykset ovat kokoa 50x70cm. Keittiössä on kaupunkiaiheinen New York -juliste ja shampanja -juliste. Tummat julisteet sopivat kivasti samansävyiseen keittiöömme. 

Olohuoneessa on vaaleansävyiset ranta- ja heinäjulisteet sekä mustavalkoinen lumileopardijuliste. 

Rakastan kotimme tunnelmaa kauniiden, skandinaavisten julisteiden ja yksinkertaisten kehysten myötä!  

ALENNUSKOODI TEILLE:

Koodilla rosannah35 saatte 35% alennusta julisteista (poislukien Selection -valikoima). Alennus lasketaan normaalihinnoista. Alennuskoodi on voimassa sunnuntaihin 21.3.2021 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3