Sivut

tiistai 27. huhtikuuta 2021

31 VUOTTA

Huhtikuu, kevät, syntymäpäivä, hotelliyö, 1 irronnut hammas, kivat leikit ja mökkireissu. 

Tämä kuukausi on ollut ihana ja ikimuistoinen. Toiselta pojista irtosi taas yksi maitohammas ja toisella oli ensimmäinen oikea matikan koe. Ellen on alkanut leikkiä mielikuvitusleikkiä itsekseen. Hänellä on nukkekodin asukkaita käsissään, jotka puhuvat toisilleen ja sen leikin parissa hän saattaa olla tunnin. Ihmettelin yhtenä päivänä kenelle hän puhuu, mutta hän olikin ihan leikin lumoissa. Iso tyttö! 

Ellen on ollut jo muutaman kuukauden täysin päiväkuiva, hän rakastaa mennä dagikseen, syö aikuisten haarukalla (koska muutkin perheestä) ja huhuilee "mamma" joinain öinä ja kysyy ruotsiksi saako tulla viereen. Ei edes haittaa herätä siihen, koska hän ja koko tilanne on niin mahdottoman suloinen. Vastaukseni jälkeen sieltä lentää tyyny ja heti perään kiipeää tyttö, joka jatkaa välittömästi uniaan meidän välissä. 

Täytin 31 ja Jesse yllätti täysin ja oli varannut meille sviitin Långvikista, jossa oltiin viime viikonloppuna juhlistamassa syntymäpäivääni. Siellä oli upeaa ja ehdottomasti parasta oli oma "spa-osasto" huoneessa. Sauna merinäköalalla ja poreamme, kaikki mitä tarvittiin! Tilattiin illallinen huoneeseen ja nukuin yli 10 tunnin yöunet. Onneksi huoneen luovutus oli vasta klo 14!


Onnellisena kohti kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3