Sivut

maanantai 31. lokakuuta 2022

Kultaiset valaisimet ja yksityiskohdat sisustuksessa

Meillä on tapahtunut kotona muutamia muutoksia, kun siirrettiin meidän makuuhuone alakertaan ja Ellen sai oman huoneen yläkertaan poikien huoneen viereen. 

Alakerran makuuhuoneen myötä pohdittiin myös muita sisustusasioita ja tilattiin jokin aika sitten Ellokselta pari valaisinta vastaamaan meidän muuttuneisiin tarpeisiin. 

Sängyn päätyyn tarvittiin seinälamppu, jota on kiva iltaisin tarvittaessa pitää päällä. Valaisin itsessään on kaunis ja sopii mielestäni hyvin sängyn yläpuolelle. Se on tyyliltään samaa kuin uusi jalkalamppu. 


Olohuoneessa on yksinkertaisen kaunis jalkalamppu. Valaisimen alaosa on valkoista marmoria ja se näyttää hienolta yhdessä kultaisen jalkaosan kanssa. Valo on pehmeä ja sopivan himmeähkö. Valaisimen saa kätevästi päälle lattiakatkaisijalla. 

Kultaisen lisäksi vaaleassa kodissamme on myös mustia yksityiskohtia. Jossakin vaiheessa mustaa oli enemmän, mutta nyt mennään entistä vaaleapainotteisemmalla tyylillä. Vaaleaan on niin helppo lisätä värejä ja tunnelmaa tekstiileillä ja koriste-esineillä. 

Oltiin Naantalissa perhereissulla alkusyksystä työpaikkani asunnolla ja pääsin samalla käymään ihanassa sisustusliikkeessä Living Deauville:ssa, josta ostin kuvassa näkyvät shampanjalasit. Cooler on tilattu H&M Home.   

ps. Kirjoitin ensin koko tekstin käyttämällä sanaa "lamppu", kunnes työ-minäni korjasi osaan tekstiä "valaisin". Olen oppinut ja sisäistänyt paljon asumiseen, sisustamiseen ja rakentamiseen liittyviä asioita työssäni kiinteistöalan koordinaattorina!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3