Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2023

Alkuvuoden kuulumisia

 Hyvää uutta vuotta 2023! 


Meidän perheessä vuosi vaihtui rauhallisissa tunnelmissa staycationilla. Yövyimme hotel Mattsissa Espoossa, jossa meillä oli niin iso huoneisto, että pojille oli omat huoneet. Menimme ajatuksella, että pääsemme hieman kotoa pois, hotellin lakanoihin ja valmiiseen aamiaispöytään. Huoneistossa oli myös sauna, joten tuli saunottua useamman kerran vuorokauden aikana! 

Hotelliloma oli onnistunut ja vuoden vaihtuessa Ellen nukkui ja me muut olimme parvekkeella ihastelemassa aivan hotellin edustalla näkyviä upeita ilotulituksia. Hieno hotelli ja ystävällinen asiakaspalvelu! 

Poikien joululoma tuntui todella pitkältä ja eilen piti ihan muistella mitä kaikkea pitää ottaa huomioon nyt ensimmäisenä loman jälkeisenä koulupäivänä. Tänään starttasi viimein kunnon arki eikä enää tarvitse miettiä miten järjestää lasten lounas ja soitella "tsekkauspuheluita" pitkin päivää. Olen jopa huojentunut, kun päiviin tulee kunnollinen rytmi ja päästään kiinni rutiineihin. 


Olen iloinen, että sain pidettyä joulun välipäivinä muutaman ylimääräisen vapaan ja pystyin olemaan rauhassa lasten kanssa kotona. Ellen oli lomalla koko viikon joulun ja uudenvuoden välissä, kiitos isovanhempien hoitoavun. 

Uusi vuosi toi mukanaan innon harrastamiseen. Ellen jatkaa tanssia ja aloitti luistelukurssin. Hän on ihastunut luisteluun, joten katsotaan miten etenemme luistelukurssin jälkeen. Pojilla jatkuu partio, jonka lisäksi he kokeilevat jalkapalloa. 

Minä olen käynyt salilla pitkän tauon jälkeen. Syksyn useamman kuukauden sairastelukierteen jälkeen kävin loppuvuoden aikana salilla epäsäännöllisesti ja kevyesti. Nyt tuntuu hyvältä palata säännöllisen treenaamisen pariin.

Vuoden vaihtuminen tuntui samaan aikaan innostavalta ja haikealta. Meillä oli niin upea vuosi 2022. Ikimuistoinen kesä, hääjuhlat, matka Malediiveille, uusi työpaikka. Tästä tulikin mieleen, etten ole vielä julkaissut postauksia häistä enkä Malediiveista. Kummastakin on luonnokset tehtyinä. 

Miten teidän vuosi on alkanut?    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3