Sivut

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ihanaa äitienpäivää!


Ensimmäinen äitienpäiväni <3

Oltiin eilen mun isovanhempien luona äitienpäiväpäivällisellä. Pojat jaksoi hyvin, vaikka ovat olleet vähän kipeinä. Theolla on taas korvatulehdus ja Jimilläkin oireilee korvat. Onneksi flunssa ei ainakaan vielä ole löytänyt muita kuin minut. Kotiin palatessa nukahdin samantien ja Jesse hoiti poikien rauhoittelut yöllä. Korvien ja hampaiden takia molemmat heräilee öisin taas vaihtelevasti. 


Aamulla Theo heräsi jo kuuden jälkeen ja tuli meidän väliin höpöttelemään. Jimi heräsi vasta seiskalta. Jesse nousi poikien kanssa ja hoiti aamupesut ja syötti aamupuuron. Sain nukkua ysiin asti, mitä luksusta! Yleensä en saa enää unta, kun pojat melskaavat olkkarissa, mutta nyt taitaa flunssalla olla osuutta asiaan. Sain ihanan itsetehdyn kortin, johon pojat olivat kirjoittaneet itse nimensä isin avustuksella :) Itsetehdyt jutut on parhaita! Nautin aamiaisen rauhassa ja sain muutaman lahjan. Pojat on päikkäreillä ja päivällä mennään käymään meidän molempien porukoilla.

Olen ihan innoissani tästä päivästä. Ensimmäinen äitienpäiväni! Olen niin onnellinen ja kiitollinen saadessani olla kahden maailman ihanimman pojan äiti! <3
Äitiys on maailman parasta! xxxx

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! 

6 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3