Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Girly things

Pohdin pitkään sopivaa otsikkoa suomeksi, mutta englanniksi se vaan kuulostaa nyt tähän postaukseen paremmalta.

Viime aikoina olen innostunut entistä enemmän tyttömäisistä, hempeistä ja kimaltavista jutuista. Sellainen olen toki aina ollut, mutta nyt myös vaatetuksessa valitsen mieluummin vaalean kuin tumman. Kesä tekee ihmeitä. Tällä hetkellä lemppareita omaan tyyliin liittyen on helmet, kullansävyiset korut, kukkakuosi, valkoinen ja yksinkertainen. Kotona olen raikastanut sisustusta ja vaihtanut mustat yksityiskohdat tummaan puuhun. Tänään tehtiin pieniä muutoksia, jotka on ollut to do -listalla ikuisuuden. Aikaa meni ehkä puoli tuntia siihen kaikkeen ja niin pienellä sai piristettyä kivasti. Miksi se tekemisen aloittaminen on aina niin vaikeaa? Hommien valmistuttua kysäisin itseltäni tuttuun tapaan, "miksei tehty tätä aiemmin". Perus.



Ylläolevassa asussa kävin Helsingin keskustassa näkemässä kavereita viime perjantaina. Ilta oli todella hauska ja teki hyvää päästä viettämään aikaa rauhassa ystävien kanssa. Käytiin syömässä, juteltiin kaikesta, pyörittiin kaupoissa ja juotiin yhdessä vielä iltakahvit. En kiirehtinyt kotiin vaan kiertelin kaupoissa ihan sulkemisaikaan asti eli klo 21. Kotiin palatessa menin saunaan ja kävin peittelemässä nukkuvat pikkuiseni ja menin itsekin hyvillä mielin nukkumaan. Lauantaina ja sunnuntaina olin töissä ja Jesse sai viettää paljon laatuaikaa poikien kanssa.  

Kesäfiilis saapui meille viimeistään siinä vaiheessa, kun sain kotiintuotuna kesäisen Fresita&kosmetiikkalähtetyksen Altialta. Fresita juotiin sinä samaisena iltana, kun muutama ystävä oli meillä grillaamassa. Se on edelleen yksi lempijuomistani, samaa me kilisteltiin aikoinaan ylioppilasjuhlissani. Tämän enempää ei lähetys voisi olla näköiseni.

Se on kesä nyt, ihanaa kesäkuun ensimmäistä!      


* kukkakuvioinen purkki saatu Outlet Tukusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3