Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Päivä Tukholmassa + ostokset

Tukholma 22.3.2016. Silloin sattui juuri satamaan räntää vaakasuorassa, joten kävely ei ollut kovin mukavaa. Paljon yritettiin pysyä sisätiloissa eli kierrettiin vain keskustan kaupat ja vähän kauempana oleva Sephora. Jesse ja pojat jaksoivat hienosti mukana, vaikkei heitä kiinnostanutkaan shoppailu. Me mahduttiin hyvin liikkumaan tuplarattaiden kanssa ja tuntui kuin meidät olisi huomioitu paremmin Tukholmassa kuin täällä. Päivä meni nopeasti, mutta kerettiin onneksi kaikki mitä pitikin. Jimi nukahti rattaisiin ja nukkui yli tunnin unet, mutta Theo sinnitteli hereillä ja höpötti isin kanssa.  


Käytiin Sephorassa, josta ostin suurimman osan kuvien meikeistä: luomiväripaletteja todella edullisesti (kaikki yhteensä n. 10€), meikkipussin (koska halusin siinä olevan huulirasvan ja koko pussukka sisältöineen oli paljon edullisempi kuin pelkkä huulirasva), Kat Von D:n paljon kehutun nestemäisen huulipunan (sävy Lolita, se todella on kaikkien kehujen arvoinen!), kasvonaamioita ja pari kynsilakkaa. 


Lindexistä ostin aurinkolasit, suojapussukan, kaulakorun, peilin, siveltimiä, pari kynsilakkaa, pitkän farkkujakun ja collegehousut. Kaikki yhteensä oli n.30€,  koska siellä oli kaikista aletuotteista vielä -50% ja jos aikaa olisi ollut enemmän ei ostokset olisi olleet näin maltilliset...   



Uhr&Penn: muutama karvapallo koristamaan laukkua/avaimiin, kännykänkuori ja vaaleanpunaiset korvikset. 


Lagerhaus: pari puhdistusainetta kivoissa pulloissa, kynttilä ja koristehöyheniä.


Laivalta ostin Juicy Couturen Hollywood -hajuveden, alla näkyvät magneetit, pari lehteä ja läpinäkyvän säilytyssysteemin esim. meikkisiveltimille 



Tukholma on niin ihana paikka, että sinne on päästävä taas pian uudelleen. Kesällä olisi mahtava lähteä sinne niin, että yöpyisi hotellissa ja ehtisi kunnolla kierrellä ja käydä Junibackenissa lasten kanssa jne.

Muita Tukholma-faneja?

8 kommenttia:

  1. Mä täällä painiskelen Tukholman ja Tallinnan välillä, pitää vähän vertailla, että mihin kandeis mennä :) Pari yötä pitäs olla, kun niin kaukaa pitää kuitenki lähtee, että kiva olla sitten sen aikaa, et kerkee nähä ja tehä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähänkö kivaa :) Ehdottomasti kannattaa olla yötä, kun vaan on mahdollista. Mä annan aina ääneni Tukholmalle ;)

      Poista
  2. Onko sulla kaapit tursuten tavaraa, kun tuntuu että ostat aika usein aina kaikkea? Ei millään pahalla, vaan ihan mielenkiinnosta kysyn, kun ite en osta juuri mitään koskaan itselleni, ja lapsellekin hyvin harvoin ja silti tuntuu, että talon jokaikinen kaappi tursuaa romua ja kamaa! Ja jatkuvasti on toriin laitettava myyntiin kaikkea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvä kysymys :D hmm, kierrätän aika paljon. Eniten myyn lähialueen Facebook-kirpparilla, kun se on niin helppoa. Sisustukseen liittyviä juttuja on aika paljon, koska vaihtelen pikkuesineitä fiiliksen ja vuodenaikojen mukaan :D "Ylimääräiset" on vitriinikaapissa. Vaatteet perustelen osittain sillä että olen töissä vaatekaupassa ja haluan valinnanvaraa työasuihin. Lelut ja poikien pienet vaatteet vaihtaa kotia säännöllisesti. En koe, että meillä olisi liikaa tavaroita :)

      Poista
  3. Menen nyt viikonloppuna ensimmäistä kertaa päivä tukholmassa risteilylle täältä Turusta ja se on mun ensimmäinen kerta Tukholmassa. Ruotsissa olen käynyt, mutta paljon ylempänä. Mitkä liikkeet Tukholmassa on sellaisia "pakko päästä" liikkeitä ja onko siellä liikkeitä mitä ei Suomen puolella ole? :) Kiitos jos pystyt vastaamaan ennenkuin meidän matka on jo ohi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti oli kiva reissu! :) Tässä postauksessa tulikin esille ne lempparikaupat eli Sephora ja Lagerhaus (kumpaakaan ei ole Suomessa) ja Lindexissä ja H&M:ssä tykkään käydä kun ne on niin paljon isommat ja monipuolisemmat siellä. Åhlens on myös mistä löytää kaikkea mahdollista! :)

      Poista
  4. Tukholma on ihana kaupunki ja ostoksiin suosittelen uutta Mall of Scandinavia kauppakeskusta. Varsinkin talvella tai huonolla säällä kiva, kun kaikki on saman katon alla.
    Hotellimatkat Tukholmaan on ihania, kun ehtii kunnolla kiertää, risteilyissä aina se huono puoli, että on sitä kellon kyttäämistä paljonko on aikaa jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kerralla olisi kyllä kiva jäädä sinne yöksi, että oikeasti ehtisi muutakin kuin juosta kaupasta toiseen. Kiitos vinkistä, tuo onkin itselleni ihan uusi kauppakeskus :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3