Sivut

perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukorttien kuvausta

Huh, mikä projekti joulukorttikuvien ottaminen on. Aina päätän, että otan kuvat ajoissa, mutta taas ollaan tilanteessa, että kortit on lähettämättä. Kuvien pitäisi tulla maanantaina, jolloin ne toivon mukaan ehtivät vielä jouluksi jos laitan heti postiin. Jimin ja Theon kuvaaminen ei ole koskaan ollut helppoa eikä se ollut sitä nytkään. Hyvällä yhteispelillä ja lasten tahtiin kuvaamisella saatiin kuitenkin muutama ihana kuva ja läjä hauskoja kuvia muistoksi.


Taustalla oli pieni joulukuusi ja word banner (saatu) Hyvää joulua -tekstillä. Pojilla oli päällään Lindexin punasiniset ruutukauluspaidat ja söpöt housut (mini rodini ja Vimma). He saivat ihastella ja ihmetellä joulukoristeita ja candy cane- karkkitankoja. Kuvaamisen onnistumisen avaintekijöitä oli:

- etene lasten tahtiin 
- ole kärsivällinen 
- anna jotain kivaa ihmeteltävää
- kehu ja kannusta
- lahjo :D  (meillä oli popcorn-hetki kuvien ottamisen jälkeen)

Olen todella tyytyväinen jouluisiin kuviimme. Näistä mikään ei päätynyt the joulukorttikuvaksi, sen tulette näkemään vasta jouluaattona blogin jouluntoivotuksessa. Vielä kun saisi perhealbumiin yhden kuvan meistä kaikista. Täytyy yrittää toteuttaa.

Oletteko te ottaneet joulukorttikuvia, 
menetteko perinteisillä vai lähetättekö lainkaan kortteja?

6 kommenttia:

 1. Otin meidän 2,5v neidistä poikkeuksellisesti jo marraskuun puolella kuvat. lähetäkortti.com oli kätevä kun sieltä sai heti ajastaa kuvat lähtemään joulukuussa ja näki minä päivänä ovat sitten perillä, kun jonkun päivän valkkasi. Kuvat vaan tiedostona ja osoitteet sai copypasteta osoitetiedostosta (tällä kertaa kiitos miehelle, jolla on raivostuttava tapa tehdä kaikesta aina exel-taulukko :D) sinne vaa tervehdyksineen ja käyttää monta kertaa samaa kuvaa ja välillä vaihtaa. Jatkoon tämä kyllä ens vuonnakin! Ihania kuvia tuli ja moni kehunut nyt kun kortit alkavat olla perillä. :) Lampaanvilla, lyhtyjä, ledkynttilä ja juuri esiin kaivetut joulukoristeet oli meillä lavasteena ja ihmeteltävänä. Tonttulakki ja mekko neidillä päällä. <3

  -heidisusanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan älyttömän kätevältä! Pitääkin tutustua tuohon! :) Kiitos vinkistä, en ollut kuullutkaan tuollaisesta!

   Poista
 2. Hyviä kuvia! Mulla oli samantapainen sessio 1-vuotiaan kanssa ja tein siitä myös postauksen :D Ollaan täysin samoilla linjoilla sun kaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lasten liikkuvuuteen nähden onnistui ihan hyvin :D Hyvä olla jotain, millä vähän voittaa aikaa ;)

   Poista
 3. Heippa! Löysin sun blogin syksyllä ja olen nyt lukenut alusta asti tähän päivään :) On ollut mielenkiintoista seurata poikien syntymästä tähän päivään ja aina ollut uusi postaus odottamassa :D Päätin että kommentoin kun pääsen "loppuun". Onneksi sentään ei loppu ole vaan näitä saa nyt alkaa odottamaan lisää. Ihania poikia :) Itse odotan esikoista. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielettömästi :) Kiva kuulla, että olet pysynyt mukana. Hyvää raskausaikaa ja kaikkea hyvää!

   Niin ja onnellista vuotta 2017! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3