Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kimalletta kehyksiin

Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin & Indiedaysin kanssa

Kävin tutustumassa Instrumentariumin kehysmalleihin ja vallitseviin kehystrendeihin bloggers' inspiration dayssa. Tällä kertaa Instrun piste oli eri tavalla toteutettu ja pääsin tutustumaan TrendWalkiin. TrendWalk on siis Instrumentariumin tyylisivusto, joka esittelee kiinnostavimpia tyylejä ja trendejä. Sivustolta löytyy myös juttua vallitsevista kehystrendeistä ja kansainvälisistä kehyssuunnittelijoista. TrendWalk keskittyy kolmeen muotikaupunkiin: Lontooseen, Milanoon ja Pariisiin. Kehyssuunnittelijat on jaoteltu näiden kaupunkien perusteella.


Iskin silmäni kimalteleviin Jimmy Choon kehyksiin, jotka ovat osa Milanoa. Milanoon kuuluvat Jimmy Choon lisäksi Dior, Tommy Hilfiger, Carrera, MaxMara, Fendi ja Gucci. Viime keväisessä BID -tapahtumassa rakastuin Diorin aurinkolaseihin ja minulla on itselläni jo yhdet Jimmy Choon silmälasit, joten olen selvästi Milanon mimmi! Katselin vielä jos olisin löytänyt jotkut muut kehykset ja saanut vähän vaihtelua lookiini, koska Instrumentariumilla on iso valikoima kehyksiä erilaisiin tyyleihin, mutta kimaltelevat vei voiton - jälleen!

 kuva: Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography

Kimaltelu näkyy myös syksyn ja talven 2016 kehystrendeissä, joista lempikategorioitani ovat Luxury comfort arjen luksuksella ja glitterillä sekä Kiilto ja kimallus. Ne sopivat omaan tyyliini täydellisesti ja tuovat asuun kuin asuun sitä jotakin.  

Koskaan ei voi olla liikaa kimallusta, eihän? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3