Sivut

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Vapaa viikonloppu - mikä fiilis!

Ollaan herätty tällä viikolla vasta reippaasti kahdeksan jälkeen. Osasyy on varmaan ollut Jimin kuume, mikä on laittanut nukuttamaan. Theokin on nukkunut yhdeksään, kun veli ei ole ollut herättämässä kukonlaulunaikaan. Yhden yön Jimi nukkui meidän välissä, kun kuume nousi ihan yhtäkkiä todella korkeaksi ja Jimi alkoi hourailla. Tuuletettiin huone ja poika nukkui ilman yöpukua. Se oli ensimmäinen yö ikinä, kun osasin nukkua pikkutyyppi vieressäni. Jimi on onneksi jo hyväkuntoinen, mutta tänään Theo heräsi kuumeisena. Kaikki tuntuu aina kertyvän samaan ajankohtaan ja tämä viikko onkin ollut aikamoista tasapainottelua ylimääräisten deadlinien yhdistämisessä sairastamiseen + kaikkeen muuhun.



On kyllä tullut kotoiltua lasten kanssa taas ihan kunnolla. Sairastamisessa on se tylsä puoli, ettei pääse ulos. Pienillä kuumekaan ei lannista sohvalle, joten meininki on ollut ajoittain aika railakasta. Onneksi on Jessen vanhat legot, lastenohjelmat, kasa kirjoja ja piirustusvälineet.

Vihdoin on perjantai, joka tuntuu perjantailta, koska vapaa! Menen töihin vasta maanantaina ja voin ottaa ihan iisisti nyt pari päivää. Sunnuntaina on Profeettojen keikka, joten todella kiva viikonloppu tulossa. Nyt vielä kun Theo paranisi, niin kaikki olisi just jees!

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3