Sivut

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Keittiön ruokailuryhmä

Yhteistyössä Veke 

Viimeksi esittelin teille meidän olohuonetta, nyt on vuorossa keittiö. Keittiöön on tullut uusi ruokailuryhmä, jonka myötä keittiö sai uudistetun ilmeen. Vanha ruokapöytä oli lommoilla ja siitä oli maalipintaa lähtenyt poikien syömään opettelemisen ajoilta, jolloin oli parasta lyödä pöytää lusikalla. Enää herrat eivät tee sellaista, joten uskallettiin vaihtaa pöytä uuteen. Päädyttiin Dix Moona -ruokailuryhmään, johon kuuluu valkoinen pöytä ja neljä valkoista tuolia kromatuilla jalkarungoilla. Yksi tuoleista toimii työpöytäni tuolina ja yksi keittiön "varatuolina", koska poikien Stokke-tuolien kanssa ei haluta pöydän äärelle kuin kaksi tuolia jos me syödään vaan nelistään. Tuolit on tukevat ja hyvät istua. Ne on sopivan yksinkertaiset ja sopii valkoiseen ruokapöytään. Kokonaisuutena ne on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, jolloin sisustusmaun muuttuminen ei ole maailmanloppu. Olen itse nimittäin nyt paininut taas tutun ongelman kanssa; kauttaaltaan vaalea koti vai mustaa sekaan. Ollaan yhdessä Jessen kanssa taipumassa vaaleaan, tosin pienillä kontrasteilla. 


Meillä on ajatuksena remontoida alakerrassa, jos ei päädytä muuttamaan lähivuosina. Uuden lattian myötä kaadetaan keittiön ja olohuoneen välinen seinä, jotta saadaan avokeittiö saarekkeella. Siinä tapauksessa ruokailuryhmä siirtyy olohuoneen puolelle ja mitattiin jo valmiiksi, että se mahtuu. Jessellä on paljon visioita, mutta ennen niiden toteuttamista pitäisi tosiaan päättää mitä tehdään lähivuosina. En osaa samalla tavalla ajatella avokeittiötä ja sen myötä huonekalujen uusia paikkoja kuin Jesse. Hän on siinä taitava ja on osoittanut sen niin monesti, että luotan siihen.
Veken sivuilla on paljon valinnanvaraa ja erityylisiä pöytiä ja tuoleja. Meillä oli muutamakin ehdoton suosikki, mutta valinnasta tuli lopulta helppo, kun muut vaihtoehdoista oli meille liian isoja. Mm. lankkupöytä on mielestäni upea ja sellainen olisi sopinut meillekin. Tärkeimmät kriteerit oli tukevuus, kestävyys ja ulkonäkö. Valkoinen sopii niin moneen ja kirkastaa koko huonetta, joten päädyttiin siihen. Tähän mennessä pöytä on ollut helppo pitää puhtaana eikä siihen ole tullut minkäänlaisia käytönjälkiä kahden nelivuotiaan kanssa. Ruokailuryhmä on ollut meillä 1,5 kuukautta ja ollaan oltu tyytyväisiä valintaamme.     

Millainen ruokailuryhmä 
teiltä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3