Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2020

KOTI: Alakerrassa alkoi remontti

Me päätettiin viimein ryhtyä toimeen meidän kodin remontoinnissa!

Muutettiin nykyiseen rivitalokolmioomme kuusi vuotta sitten. Yksivuotiaiden kaksosten kanssa päätettiin jättää pintaremontin tekeminen tulevaisuuteen, sitten joskus kun on vähän rauhallisempi vaihe elämässä menossa, tiedättehän... Kuusi vuotta siihen lopulta meni enkä tiedä rauhallisesta vaiheesta, mutta nyt tuntui olevan hyvä hetki.

Jesse on alan ammattilainen ja häneltä löytyy työkalut lähes kaikkeen. Yhtenä aamupäivänä päätettiin kaataa keittiön ja olohuoneen välinen seinä osittain ja illalla se oli tehty. Haluttiin olohuoneesta ja keittiöstä osittain yhtenäinen tila, kuten monella meidän naapureista on. Se toimii todella hyvin ja lisää tilantuntua ja valoisuutta!

Höyry (maalarinvalkoinen), Laasti, Savikivi

Maalataan kaikki seinät ja tähän mennessä olohuone on maalattu. Valittiin olohuoneen isoimmalle seinälle Tikkurilan Laasti, mikä oli pienestä epäröinnistä huolimatta juuri se oikea meille. Siitä tuli täydellinen. Ei haluttu liian harmaata eikä beigeä. Sävy näyttää aina vähän erilaiselta valosta riippuen. Muut seinät on maalarinvalkoista eli Tikkurilan Höyry.

Tarkoituksena on vielä vaihtaa lattia koko alakertaan, levyttää ja maalata keittiö ja sen välitila, uusia eteisen katto ja myöhemmin tehdä lisähuone alakertaan. Lisähuone tulee vasta kaiken muun jälkeen, ehkä vasta syksyllä. En millään haluaisi luopua olohuoneen isosta tilasta ennen kuin on pakko (jotta Ellen saa oman huoneen)!

Lähtötilanne: tämä osa seinää lähti osittain

Ollaan puolivälissä remonttia, mutta muutokset on jo tähän mennessä olleet niin huikeita, että koti tuntuu ihan erilaiselta. Seinän osittainen kaataminen oli paras päätös. Lapset ovat iloisia päästessään juoksemaan keittiön ja olohuoneen välissä ympyrää.

Pakko sanoa, että remontointi ja kodin laittaminen piristää! Yhteiset projektit on hauskoja ja tuntuu niin hyvältä viimein panostaa omaan kotiin!

Laitan päivitystä remontin etenemisestä ja sitä voi seurata myös Instagramissa @rosannahs. 

Kivaa maanantaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3