Sivut

maanantai 4. toukokuuta 2020

Pidennetyn viikonlopun parhaita asioita

 Kun päällä on kerrankin jotain muuta kuin peruskotivaatteet 

 Lempilenkkireitti

Ellen tärkeän tuolinsa kanssa poikien pihajalkapallo-ottelun yleisössä

Ihana pidennetty viikonloppu on takanapäin. Kolme vapaapäivää koko perheen voimin tuntui hyvältä! Ehdin ottaa aikaa myös itselleni, kävin juoksemassa ja tein pari kotitreeniä. Sen vastapainona tehtiin hyvää grilliruokaa ja syötiin herkkuja.

Ostettiin lapsille vappupallot ja puhallettiin muutama tavallinen ilmapallo pyörimään olohuoneeseen, siinä meidän vappukoristeet ja hyvin riitti tuomaan tunnelmaa. Me "istuttiin iltaa" Jessen kanssa lasten mentyä nukkumaan ja pelattiin Trivial Pursuitia ja kuunneltiin musiikkia.

Olen alkanut laittaa takapihaa kuntoon ja eilen Jesse kävi ostamassa meille aurinkotuolin. Se sopii terassille todella hyvin ja siinä on mukava makoilla. En malta odottaa lämpimiä kesäpäiviä. Pihakukat on seuraava askel ja niiden suhteen minulla on jo suunnitelma. Pihan laittaminen ja erityisesti istutushommat on jotenkin terapeuttista ja rauhoittavaa.


Tänään uusi viikko alkoi useamman yöherätyksen jälkeen väsyneissä merkeissä ja Ellen oli heti aamusta itkuinen. Aamupäivän siivoilin ja keksin samalla aktiviteetteja lapsille. Pesin sohvanpäälliset, joten lapset tekivät sohvatyynyistä linnoja ja leikittiin piilosta samalla kun imuroin. Ellenin itkuista huolimatta oli kiva päivä ja Jesse toi töistä tullessaan prinsessakakun ja pioneja nimipäiväni kunniaksi. Pionikausi on alkanut!  

Kivaa maanantai-iltaa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3