Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Kipeänä, taas

Olo on ihan järkyttävä! Aikalailla samanlaiset oireet ku kohtutulehduksessa pari viikkoa sitten (kaikki paitsi vuoto). Antibiootit loppui maanantaina ja olo huononi kertaheitolla torstaiaamuna. Heräsin kovaan kolotukseen ja totaaliväsymykseen. Päivän aikana helpotti, mutta eilen illalla paheni taas ja viime yö oli helvetillinen...

^ Jimppa menossa neuvolaan 

Pojat sai (just sopivasti) eilen neuvolassa Rotateq-rokotteen ja nyt täällä on kolme kärsivää! Pojille on tullut masuvaivoja ja he on itkuisia, mikä on heille harvinaista :( Lisäksi Jimppa on alkanut pulauttelemaan, rokotteen saamisen jälkeen. Toivottavasti oireet menee ohi pian!

Viime yönä oltiin hereillä Jessen kanssa melkein koko yö. Välillä saatiin pieniä pätkiä unta, kun pojat rauhottui syliin. Klo. 4-6 oli pojat mun vieressä ja Jesse koitti nukkua sohvalla. Pojat nukkui yllättävän hyvin mun viekussa. Jessellä ei varmaan ollu kauhean kiva työpäivä tänään... 


^ Tepi auttaa äitiä :)

Mun ihana äiti tuli onneksi aamuseiskalta meille ja hoiti poikia koko päivän. Mä vaan nukuin ja nukuin. Äiti oli myös siivonnut keittiön, pedannut sängyn, teki ruokaa ja toi mulle mitä tarvitsin. En tiiä miten olisin selvinnyt ilman äitiä <3, kun ei ollu voimia edes nostella poikia. 

En yhtään tiiä mikä vaivaa..? En halua joutua menemään taas sairaalaan kuulemaan vähättelyä ja kehotuksia mennä terveysasemalle. En todellakaan jaksa vakuutella sinne, että olo on oikeasti järkky enkä kykene huolehtimaan vauvoistani. Maanantaina on kyl mentävä jos oon edelleen kipeä. Kunpa tää menisi ohi särkylääkkeillä ja levolla viikonlopun aikana! 

Neuvolakuulumisia koitan jaksaa kirjoitella viikonlopun aikana. 
Kivaa viikonloppua! :) xxxx

19 kommenttia:

  1. Voi ihanat pienet! <3
    Todellakin menet maanantaina jos olo on vielä noin surkea.:( Pikaista paranemista! <3 Ihanaa että sulla on äippä joka auttaa! Se apu on kallisarvoista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos! :) Josko nyt olisin jo kunnossa... Toivottavasti!

      Poista
  2. Voi ei, kamalaa :/ Onneksi sulla ihana äiti joka auttaa! Itsellä 2kk ikäiset kaksostytöt, ihan kivasti on mennyt onneks, ainakin tähän asti. Ja hyvin oon jaksellutkin vaikka valvottua on tullut melkoisesti. Mutta jos vielä kipeeks tulis niin huh huh! :( Paranemisia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Kiitos <3 Onneksi oli apua, en olis selvinnyt ilman. Mä oon ihan yllättynyt siitä miten hyvin valvomiseen ja vähiin yöuniin tottuu.

      Poista
  3. Voi harmi. Mulla 2kk ikäiset kaksoset ja kuulostaa tuo sun alku samalta kun mulla. Reilu viilko synnytyksestä tuli todella raju virtsatulehdus ja kun siitä toivuin niin rintatulehdus. Molemmissa oli kova kuume ja väsymys. Se on kauheaa kun haluaisi niin kovasti olla jo hyvässä kunnossa ja terveenä viimeinkin rankan raskausajan jälkeen...

    Meillä tuo rotateq aiheutti yhden illan kestävän huutokonsertin. Pelottaa jo valmiiksi seuraavat rokotukset, mutta ei se auta. Otettava ne on.

    Onneksi sullakin on äiti ollut auttamassa, mä en olisi selvinnyt ilman omaa äitiäni tästä alusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä. Vaikeaa vaan levätä, kun haluaisi olla vauvojen kanssa ja pystyä hoitamaan. Sama juttu, täälläkin pelottaa mitä seuraavat rokotukset tuo tullessaan. Hyvä, että on olemassa rokotukset, mutta ei ne oireet niistä ole kivoja... :/

      Poista
  4. Voi että osaavat olla sulosia nuo teidän pojat! :) Kovasti näyttävät kasvaneen :) Toivottavasti sinun olo kohentuu pian! Harvoin tulee kommentoitua, mutta mukava on seurata tätä sun blogia, aina pitää käydä kattomassa ootko uusia kuulumisia postaillu :) Itte oottelen esikoista syntyväks syyskuussa.

    MM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos, kiva kuulla :) Hyvää loppuraskautta ja ihanaa alkavaa syksyä! <3

      Poista
  5. Voi että teillä on suloiset pojat!<3 pakko jäädä seuraamaan kun sun kirjotuksiin jää koukkuun :D toivottavasti paranet pian niin jaksat taas paremmin !
    http://mommytakecare.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihanat poikaset <3

    Lääkäriin mars, terveys on kuitenkin senkin palloittelun arvoista, oot vaan heti alussa lujana ja sanot ettet tälläkertaa ala pompoteltavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Oikeassa oot! Kävin lääkärissä ja sain uudet antibiootit, tällä kertaa rintatulehdukseen...

      Poista
  7. Voi ei miten suo nyt koetellaan! :/ Toivottavasti tuo nyt menisi lopullisesti ohi ja pääsisit kunnolla nauttimaan ihanasta perheestäsi. Sulla on kyllä ihana äiti, multa löytyy samanlainen ihanuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toivon! Tässä on nyt koettu ihan tarpeeksi taas kaikenlaista...
      Niin onkin, äidit on parhautta! <3

      Poista
  8. Kurjaa!!! :/ Tsemppiä ja voimia <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3