Sivut

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

kauneus: lempimeikit

Rakastan meikkaamista ja kosmetiikkaa. Meikkaan melkein päivittäin, mutta yhtä hyvin voisin lähteä ulos meikittä. Meikkaan lähinnä itseni takia, näytän valjulta ja väsyneeltä ilman meikkiä. Heti on paljon freesimpi olo ja mieli, kun peilistä ei katso haamu takaisin. Arkimeikin tekemiseen menee reilu 5 minuuttia. Meikkausrutiinit ja yleisestikin "laittautuminen" on pysynyt samana, vaikka nyt mukana pyöriikin kaksi taaperoa. Jos tiedän, että seuraavana päivänä on menoja ja saattaa tulla kiire, herään aikaisemmin ehtiäkseni laittautumaan haluamallani tavalla. Järjestän itselleni aikaa meikkaamiseen ja muuhun minulle tärkeään. Joskus sattuu niitä päiviä, kun joudun juoksemaan bussipysäkille vastaheränneennä meikittä ja tukka sotkunutturalla. Onneksi aika harvoin.

POHJA: Minulle tärkein meikissä on hyvä meikkivoide. Suosikkini on ollut jo monta vuotta Lancome. Se maksaa enemmän kuin esim.Lumenen meikkivoide, mutta on riittoisa ja niin ehdottoman ihana ja iholleni täydellisesti sopiva, että siihen panostan. Meikkivoide peittää aknearpiani, tekee ihonsävystä tasaisemman, tuntuu hyvältä iholla eikä paakkuunnu vaan pysyy hyvin koko päivän.


Meikkivoiteen päälle laitan Bare Mineralsin mineraalimeikkipuuteria, ettei iho kiillä. Luomet pohjustan Lumenen primerilla ja se oikeasti toimii. Luomiväri pysyy hyvin eikä painu luomivakoihin ärsyttävästi.

SILMÄT: Ripsiväri on Maybelline Illegal Length. Sillä saa tuuheat ja pitkät ripset eikä se varise päivän mittaan. Se auttaa ripsienpidennyskaipuuseen ;) Luomiväreistä käytän eniten nuden sävyjä. Suosikit tällä hetkellä H&M, Loreal ja Oriflame. 


VIIMEISTELY: Tummiin silmänalusiin laitan Yves Saint Laurentin valokynää (myöskin yksi ehdottomista suosikkituotteista), jota käytän myös kulmaluulle ja nenänpieliin. Välillä lisään Espanjasta ostettua vaaleaa helmiäisväriä kulmaluulle tai silmien sisänurkkaan. Kulmakarvoihin Lumenen kulmakarvageeliä, väristä tulee tasainen ja karvat pysyy ojennuksessa. Huulissa on yleensä vain tavallista huulirasvaa. Välillä tykkään piristää ilmettä huulipunalla tai värillisellä huulirasvalla. Lemppareita on tällä hetkellä Maybelline Baby Lips huulirasvat, erityisesti pinkki. Kyseinen tuote jakaa mielipiteitä, mutta minä liputan sen puolesta! Toimii ja näyttää hyvältä. Toinen paljon käyttämäni huulijuttu on Isadoran vaaleanpunainen huulipuna. Se on täydellisen sävyinen.
 

Lopuksi viimeistelen meikin Lumenen aurinkopuuterilla ja/tai hohdepuuterilla. xxxx

 Onko teillä luottomeikkejä?

4 kommenttia:

  1. Itsekin tykkään meikata, se ei ole muuttunut vaikka kolme kuukautta vanha tyttö vaatii äidin lähes jatkuvan huomion :) Minun luottomeikit ovat pysyneet jo pitkän aikaa:
    - bare minerals pohja
    - yves rocher irtopuuteri
    - nars poskipuna sävyssä laguna
    - make up store kulmaväripaletti
    - benefit high beam korostusväri
    - helena rubinstein ripsiväri vedenkestävänä
    - urban decay naked luomiväripaletti

    Ei ole ihan perus markettimeikkejä mutta kun nämä tietyt olen havainnut parhaiksi niin ne tulee myös käytettyä aivan loppuun ennen uuden (saman) hankkimista. Meikkejäkään ei tule ostettua enää niin paljoa kun ei osta turhia "hutimeikkejä" :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Kiva kuulla sun lempimeikit, etenkin kun itse voisin käyttää aivan samoja tuotteita, samanlainen meikkimaku ;) Oon ihan samaa mieltä, mieluummin panostan hyvään ja mulle sopivaan tuotteeseen kuin kokeilen monia erilaisia ja jää sitten käyttämättä jos ei sovikaan...

      Poista
  2. Moi! Kommentoin nyt ekaa kertaa minäkin :) oon 15. rv raskaana ja odotan kaksosia. Ja espoolainenkin olen :D Ovat erimunaisia ja omat istukat. Löysin vasta sun blogin ja ahmin sen kerralla. Etenkin itseäni kiinnosti juurikin pikkuvauva-arki kahden kanssa ja käytännön niksit. Kaikkea hyvää teidän poppoolle, jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) Kiva kun kommentoit. Paljon onnea kaksosuutisesta, ihanaa!!!! <3 Toivottavasti sait jotain irti jutuistani. Hyvää raskausaikaa ja kaikkea hyvää muutenkin myös sinne! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3