Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Skidit -risteilylle lasten kanssa

Yhteistyössä Skidit & Silja Line 

Tänään on päivä, jota ollaan lasten kanssa odotettu monta viikkoa. Lähdetään Skidit -risteilylle Silja Serenadelle! Ollaan Skideilty aiemminkin, postauksen kuvat on vuoden takaa. Silloin reissussa oli puolivuotias Ellen ja viisivuotiaat Harri Hylje -fanit.

Vuoden takainen risteily meni hyvin ja pojat nauttivat siitä kovasti. Ellen tosin ei vielä puolivuotiaana ymmärtänyt sen päälle samalla tavalla kuin tulee tekemään nyt 1,5-vuotiaana. Skidit -risteilyillä on vaihtuva teema ja tällä kertaa se on sirkus!

Luvassa on siis mm. sirkustemppuja, vauvasirkusta, temppuratoja, Skidit Disko ja sirkustirehtöörin kertoma iltasatu. Lapset saavat ensimmäistä kertaa Silja FriendSHIP -rannekkeet, joilla saa jäätelö- ja juomakuponkeja, yllätyksen, repun ja puuhasteltavaa.


Lasten into, hyvää ruokaa buffetissa, kivaa tekemistä, Muumi -perhehytti, Silja Land -leikkipaikka, kylpyläosasto ja Tukholma! Lapsilla on omaa rahaa mukana, jotka he aikovat käyttää laivan lelukaupassa. Tulen varmasti olemaan väsynyt tiistaina, mutta Skidit -risteily ja Tukholma on varmasti sen arvoiset!

Meidän reissua pääsee seuraamaan Instagramissa @rosannahs. Risteilytunnelmia tulee blogin puolelle reissun jälkeen!

Oletteko te käyneet lasten 
kanssa risteilyllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3