Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2014

Ostoksia: Lidlin aarteet

Yleisöryntäyksen ihanilla puuleluilla ja edullisilla lasten vaatteilla aiheuttanut Lidl sai minutkin liikkeelle maanantaina. Olin paikan päällä vasta alkuillasta (eikä näin ollen tarvinnut onneksi kestää sitä kyynärpäämeininkiä, haha), mutta onnekseni leluja oli vielä jäljellä. Sain ostettua pojille joululahjat: erilaisia puisia leikkiautoja, puisen junan ja satamasetin. Yhden paketin, sis.kolme pikkuautoa, annoin jo, kun en malttanut odottaa. Ne on hittejä!  

Ostiko joku muukin leluja?

  
Toinen ihana löytö oli tuoksukynttilät. Kynttilöissä on päällä kultaista glitteriä, joka kelluu steariinissa kynttilää poltettaessa. Tosi kauniita kynttilöitä eri värein ja tuoksuin. Ostin 3 vaniljantuoksuista ja yhden joululta tuoksuvan. Yksi maksoi 1,49€ muistaakseni. Plussana vielä, että vannoutuneena Ikean kynttilöiden ystävänä sanoisin Lidlin vastaavien palavan paremmin ja pitempään. Rakkaudestani kynttilöihin ja erityisesti näihin glitterkynttilöihin on kehkeytynyt jo meidän perheen vitsi: jos olen huonolla tuulella tai muuten vaan on heikko hetki niin Jesse sanoo: "kato sitä kynttilää nii tulee parempi mieli" ja arvatkaa; se toimii! xxxx


Käyttekö te Lidlissä? 

12 kommenttia:

  1. Satunnaisesti, mutta olen täysin missannut tuon puuleluasian! Pitänee taas käydä kurkkaamassa! :)
    http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihastelin juuri noita leluja Lidlissä, mutten viitsinyt vielä ostaa kun poika ei ole syntynytkään edes.. Toivottavasti noita tulisi taas myyntiin parin vuoden päästä, vaikuttivat hyvälaatuisilta ja puuleluille on aina käyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh nojoo menee hetki ennen kuin ymmärtää lelujen päälle :) Eiköhän niitä tule uudelleen, oli sen verran suosittuja :)

      Poista
  3. Kävin ostamassa Lidlistä lasten talvipuvun ja olen supertyytyväinen! Ihana ruutukuosi ja hyvä materiaali :) Katselin myös noita puuleluja, hieman harmittaa kun en mitään niistä ostanut. Ja nuo IHANAT glitterkynttilät jäi multa kokonaan huomaamatta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Mä olisin myös ostanut kakkoshaalareiksi muttei ollut enää kokoja :( Aah kävin tänään uudelleen kynttilöiden hamstraamiskeikalla, mutta nekin oli loppu meidän lähiLidlistä!!! :(

      Poista
  4. Itse kävin ostamassa tytölle Lidlistä nukkekodin kalusteita :) Sai huomattavasti edullisemmin kuin lelukaupasta. Ja tarttuipa mukaan noita puisia työkoneita ja puinen parkkihallikin, tyttö kun on mieltynyt autoileikkeihinkin :) Saipahan kerralla kaikki joululahjaostokset tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti! Mä ihastelin niitä myös, mutta ei ole käyttöä sellasille, ainakaan vielä :) Mä ostin myös Lidlistä sen verran niitä leluja, että siinä on poikien joululahjat. Ihan riittävästi :)

      Poista
  5. Mä kävin kanssa pukin konttia täyttämässä. Ton junan lisäksi, meille kotiutui se kilpikonna mihin voi laittaa palikoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa se oli ihana! :) Olisin voinut ostaa ne kaikki, mutta autot ja junat on nyt niin in, että päädyin sitten "vaan" niihin ;D

      Poista
  6. Ihana blogi! Onneksi löysin sen. :)

    Haluaisitko kertoa mihin turvaistuimeen olette päätyneet? Meidän 8,5 kk neiti (67 cm/8,2 kg) ei enää mahdu Primoon mukavasti toppavaatteidensa kanssa. Yritän jo aika epätoivoisesti löytää turvallisen, käytännöllisen istuimen.. Palkki-istuimesta Cybex Pallas 2 Fix neiti ei pitänyt lainkaan. Haussa on siis perinteinen vyökiinnikkeinen turvaistuin. Ehdotuksia otetaan vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! :) Valitettavasti minusta ei ole apua tässä asiassa, meille nimittäin on tulossa palkki-istuimet. Cybex Juno fix (muistaakseni) odottelee mummolassa. Sen voin kuitenkin sanoa, että meilläkin Jimi ensin vähän jännitti uutta istuinta testausvaiheessa, mutta tottui nopeasti. Theo taas vaan hymyili palkin takana. Toivottavasti valittiin hyvät istuimet, se oli kamalaa kun vertaili ja tuskaili vaihtoehtojen kanssa! Tsemppiä, toivottavasti löytyy hyvä istuin! :) Mukavaa joulunaikaa! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3