Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun kunniaksi

Nyt voi jo sanoa joulun olevan ihan pian. Olen hokenut sitä jo monta viikkoa ja pikkuhiljaa laittanut joulua kotiin. Nyt näin joulukuun puolella se on "sallittua" myös Jessen mielestä ;) Eilen olisi perinnettä kunnioittaen pitänyt mennä syömään ja kahvittelemaan vanhemmilleni ekan adventin kunniaksi, mutta olin töissä niin ei päästy. Harmittaa. Illalla sytytin kotona ensimmäisen adventtikynttilän ja join glögiä.


Tänään kaivettiin varastosta ihana hopeinen minikuusi. Theo ja Jimi olivat innoissaan nähdessään kuusenkoristeet. Kassi oli purettu lattialle hetkessä ja pikkuiset ojensi palloja äidille (välissä niitä piti tietysti vähän maistaa..). Kuusesta tuli kaunis, mutta pienten terrorisoijien takia sitä pitää säilyttää korkealla hyllyllä. Iltaisin siirrän sen sivupöydälle, samoin kuin kynttilät. Joululaulut, glögi ja joulutortut on korkattu, verhot vaihdettu ja ainoa mikä puuttuu on ulkovalot. Valoista tulikin mieleen miten ärsyttää, kun olkkarin valkoiset pallovalot meni just rikki. Ne olisi sopinut paljon paremmin peilin ja hopeisen kuusen kaveriksi, mutta ne räpsähti eilen ihan yhtäkkiä eikä enää toimi. Ne on ostettu niin vähän aikaa sitten, että pakko saada uudet reklatessa! Sitten nuo moniväriset pääsee takaisin meidän huoneeseen.  

Rakkaat tykkää olkkarin viltistä <3
En aio blogissa pitää joulukalenteria, mutta ajattelin kirjoittaa "throwback"-tyylisiä juttuja aina silloin tällöin. Olisiko postaustoiveita?      

Näkyykö joulunodotus teillä kotona?

2 kommenttia:

 1. Kauniisti olet somistanut kotia jouluun!
  Meillä ei näy vielä muuten kun A-murun joulusukan ja joulukalentereiden muodossa. Itsenäisyyspäivänä yleensä kotimme saa jouluisen tunnelman ja leivomme ensimmäiset piparit ja tortut! :)

  http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! :) Joo se taitaa olla aika monella sama ajankohta :) Itse ei vaan malta ootella sinne asti ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3