Sivut

perjantai 12. joulukuuta 2014

Rakastan sinua

Tänään on meidän toinen hääpäivämme, sanoimme toisillemme tahdon 12.12.2012 klo 12. Uskomatonta. Katselin juuri hääalbumia ja mietin miten onnellinen ja kiitollinen olenkaan.


Meidän oli tarkoitus mennä naimisiin vasta kesällä 2013. Lokakuun lopulla 2012 huomasin kuitenkin ilmoituksen 12.12.12 -päivämäärän häistä ja leikilläni ehdotin sitä Jesselle. Naurettiin asialle, mutta se jäi kutkuttamaan mieleen. Yhtäkkiä päätettiinkin tarttua tilaisuuteen ja järjestää pienimuotoiset häät pikavauhdilla eli noin kuukaudessa. Ideana oli säästää varsinainen hääjuhla kesään, joten joulukuun häihin kutsuimme vain ihan lähimmät sekä kaasot ja bestmanit. Kaikki meni loistavasti; maassa oli lunta ja hääpäivä kaikinpuolin ihana ja ikimuistoinen. Olen onnellinen, että päätimme pitää häät silloin, koska jos olisimme odottaneet kesään niin olisimme joutuneet perumaan raskausajan ongelmien ja poikien ennenaikaisuuden vuoksi. Emme luultavasti olisi vieläkään naimisissa eikä rakas famoni olisi päässyt häihimme. Näin tämän pitikin mennä. Kaksi päivää häiden jälkeen tein positiviisen raskaustestin.


Olen todella onnellinen Jessen kanssa. Olemme vaikeiden asioiden (keskosaika, yöhuudot, jatkuvat sairastelut) äärellä monesti todenneet meidän onnellisen avioliiton olevan se asia, mikä pitää meidät vahvoina ja auttaa selviämään kaikesta. Monessa asiassa olemme olleet epäonnekkaita, mutta suhteemme on aina ollut todella hyvä. Juttelemme paljon, arvostamme ja otamme toisemme huomioon, kiitämme ja kehumme. Meillä on samanlainen arvomaailma ja haluamme samoja asioita elämältä. I have found my soulmate.

Rakastan sinua Jesse.       

kuvat: Unto Kotilainen

12 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3