Sivut

torstai 26. marraskuuta 2015

Artdecon meikit

Yhteistyössä Kauneushoitola KokoNainen 

Käyn säännöllisesti huoltamassa ripsienpidennykseni lempipaikassani Kauneushoitola KokoNainen Vantaalla. Minulla on volyymiripset, joihin olen ollut todella tyytyväinen. Huoltoväli on 4-5 viikkoa ja silloinkin on vielä hyvä määrä ripsiä jäljellä. 

KokoNaiseen tuli uusi meikkisarja Artdeco ja pääsin meikkaukseen kokeilemaan tuotteita. Kauneushoitolan Jaana meikkasi toiveideni mukaisen meikin ja siitä upea! Olisipa itselläni samanlaiset taidot... Olen nyt kuukauden verran kokeillut Artdecon meikkejä ja ne on sivuuttaneet muut meikkipussini tuotteet. Ihanaa, kun kaikki meikit on samasta sarjasta. Artdecon tuotteet sopivat akneiholleni loistavasti ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. Ripsihuoltojen yhteydessä katsastan onko uusia sävyjä tai tuotteita tullut ja täytän meikkipussiani tarpeen mukaan. Nyt esillä on erityisesti pikkujoulukauteen sopivia kimaltavia meikkejä, kuten luomivärejä.


Kävin meikkauksessa pari päivää ennen Indiedaysin blogigaalaa ja sain hyviä vinkkejä tummemman iltameikin tekemiseen. Valitsin luomiväripalettiini hempeiden sävyjen lisäksi mustan, koska Jaana näytti miten helposti sillä saa silmämeikkiin näyttävyyttä ja miten monikäyttöinen musta luomiväri on. Se on pigmenttinen ja pysyy hyvin. Luomiväripalettirasia on yksi lemppareistani. Rasian saa koota itse mosaiikkisysteemillä eli valita juuri ne omat lempisävyt luomiväreistä ja poskipunista ja yhdistää ne haluamansa kokoiseen magneettipohjaiseen meikkirasiaan. Luomiväreissä ja poskipunissa on pohjalla magneetit, joilla ne tarttuu rasiaan, kätevää!

Meikkipussistani löytyy: 

Meikkivoide (eri meikkisarjan) - Académié sävy 01
Mineraalipuuteri - mineral compact powder sävy 05
Luomiväripaletti hohtavalla valkoisella, vaaleanpunaisella ja mustalla luomivärillä
Poskipuna - sävy 16
Aurinkopuuteri/varjostus - bronzing powder 02
Huulipuna - sävy 421
Kulmakynä - eye brow designer 3  

*osa tuotteista saatu Kauneushoitola KokoNaisesta 

 Mitä pidätte?
   

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä osaat meikata paremmin ite :D mitä mieltä olit noista kulmista, jotka sulle tehtiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta? :D Omaan silmään Jaana osasi korostaa nätisti parhaita puoliani, kuten ammattilainen aina. Toivoin kulmista tummia ja tuuheat ne on aina, joten olin tyytyväinen. Jos kuitenkin saisin unelmieni kulmat niin ne ei olisi noin tuuheat kuin luonnostaan ovat nyt!

      Poista

Kiitos kommentista! <3