Sivut

lauantai 14. marraskuuta 2015

Tavallinen viikko

Päivät menee niin vauhdilla, että yhtäkkiä havahtuu viikonloppuun. Kaksi viikkoa työharjoittelua takana ja viisi vielä edessä. Jouluun on enää vähän aikaa, en malta odottaa. Sitä ennen on meidän 3.hääpäivä... Takaisin tähän hetkeen; kuvaaminen on todella haastavaa tähän vuodenaikaan, koska kotiin päästessä on jo niin pimeää, että kuvien laatu kärsii. Se on laskenut kuvausintoa. Pimeys vaikuttaa muutenkin mielialaan, mutta koitan kääntää sen voitoksi ja ottaa siitä kaiken irti. Poltan iltaisin kynttilöitä, juon teetä viltin alla ja ihastelen meidän takapihan puussa olevia jouluvaloja.


Tämä viikko meni omalla painollaan. Yhtenä iltana kävin ostoksilla äitini kanssa, mutta muuten pyhitettiin illat perheelle. Tehtiin hyvää ruokaa, luettiin kirjoja, askarreltiin, taiteiltiin muovailuvahalla ja käytiin yhdessä ostamassa muutama uusi lelu. Ihanan rento ja tavallinen viikko, tällaiset on parhaita. Theolle nousi kuume torstai-iltana ja perjantain Jesse olikin kotona poikien kanssa. Theo oli väsynyt reppana ja köllötti paljon sylissä. Tänään oli onneksi jo kuumeeton päivä, jospa se oli joku pikaflunssa. Yskää on vielä, mutta se kestääkin yleensä pari viikkoa. 

Olen muokannut kodin sisustusta pienillä uusilla jutuilla, jotka ostin Outlet Tukusta (ehdoton lemppari!). Sisustukseen saa kivasti piristystä jo ihan pienellä. Olen vaihtanut muutaman koristetyynyn päällisen, asetellut sivupöydälle talvisempia kynttilöitä ja koristeita sekä laittanut koristevaloja vähän joka puolelle. Valo tekee ihmeitä!

Tällaista täällä, 
mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3