Sivut

maanantai 2. marraskuuta 2015

Tämänhetkiset fiilikset

Ensimmäinen työharjoittelupäivä on takana ja olo on huojentunut. Stressasin etukäteen todella paljon tätä ajanjaksoa, koska olen viime aikoina ollut taas käsittämättömän väsynyt ja harjoittelun aikana tulee tekemistä olemaan vähintään tuplaten aiempaan. Tältä päivältä jäi hyvä mieli, koska harjoittelupaikka vaikutti kivalta ja minut otettiin hyvin vastaan. Päivät tulee olemaan erilaisia ja tekemiseen pääsee vaikuttamaan paljon itse. Harjoittelutehtäville jää myös hyvin aikaa, joten iltaisin voi tehdä muutakin kuin kouluhommia. Nyt on sellainen olo, että kyllä tämä tästä.


Palkitsin itseni ekasta päivästä Fazerin talvisuklaalla, nam. Illalla meille tulee Theon kummitäti kylään, jota ollaankin odotettu innolla. Theo muisti heti herätessään illan ohjelman: "kummi, kummi". Niin ihanaa, kun pojat puhuvat ja oppivat jatkuvasti uusia sanoja. Heidän kanssaan voi jo keskustella ja omissa sanoissaan saa olla varovainen, koska he toistavat ihan kaiken. Sanoja tulee suomeksi, mutta joitain myös ruotsiksi. Jimi puhuu aktiivisemmin ruotsia, kun taas Theo on taitava toistamaan sanat prikulleen oikein ruotsin kielellä. Keskiviikkona dagiksessa on isänpäiväkahvittelut ja perjantaina svenska dagen. Pojille on paljon kivaa ohjelmaa tällä viikolla!

Marraskuu vaikuttaa ihan kivalta sittenkin! 

2 kommenttia:

  1. Voi apua miten ison näköisiä pojat on! Ollaanko teillä käyty parturissa ehkä? Niin hienoina :) <3

    VastaaPoista
  2. Niin on! Hämmästelen sitä itekin vähän väliä! Juu, Jessen kotiparturissa :D Hyvin pojat onneksi antoi leikata koneella hiukset, meni paljon nopeammin ja siistimmin kuin saksilla! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3