Sivut

torstai 13. heinäkuuta 2017

Viiden euron valkoiset housut

Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain kauan etsimäänsä ja vielä todella edullisesti? Koin sen eilen löytäessäni ihanat valkoiset housut viidellä eurolla! Olen jo pitkään halunnut tietynlaiset valkoiset housut ja nyt ne löytyi. Ei liian läpinäkyvät, ohutta materiaalia, puolipitkät ja leveähköllä lahkeella, hyvin istuvat ja korkeahko vyötärö. Housut (ja paita, alelöytö sekin) on Lindexistä, jossa on nyt valikoituja housuja viidellä ja kymmenellä eurolla. Ostin myös toiset ohuet liehukehousut, mutta ne on vähän villimpää kuosia ja taitaa lähteä päälle tänään iltavuoroon.

Otin asukuvat eilen illalla meidän uuden peilin kautta kahden pyjamapojan vipeltäessä taustalla ja olen niin tyytyväinen yläkerran pieneen muutokseen. Entiseltä asukkaalta jäänyt peilihässäkkä on viimein poissa ja tilalla on Jyskin valkoraaminen kaunis peili, joka on meidän asunnon ensimmäinen kokovartalopeili. Se tuo paljon valoa yläkertaan ja sopii paikalleen täydellisesti. Pienetkin muutokset tekevät paljon. Peili sai kaverikseen uuden maton, mutta siitä lisää myöhemmin.      


Ensi viikolla suuntaan Stockalle Jimin ja Theon kanssa katsomaan heille kenkiä. Josko olisin kerrankin ajoissa välikausikenkien hankinnan kanssa. Stockalla oli mm.Vikingin kenkiä alessa. Samalla voidaan katsastaa kauppakeskus Ainoan leikkipaikka. Hassua, kun toisaalta pitäisi nauttia kesästä ja samalla osata suunnitella lasten välikauden vaatetusta.   

Oletteko te tehneet alelöytöjä?

4 kommenttia:

  1. Moi!
    Blogisi on yksi lempiblogeistani, mutta jostain syystä silti tulee kovin kovin harvoin laitettua kommenttia (Oonkohan koskaan ennen laittanut..)

    Mutta siis oikein mieluisaa luettavaa kaikinpuolin, pitäisi ryhdistäytyä itse kommentoinnin kanssa kun se on ilmeisesti bloggaajille mukavaa kun tulee kommentteja. :)

    Huomasin yhdessä sun instagram-kuvassa tosi kivannäköiset lenkkarit, ja päätin tulla kysymään niistä. https://www.instagram.com/p/BVvASJGjqMn/?taken-by=rosannahs

    Eli nuo tuossa kuvassa näkyvät kengät. Mistä ne on ostettu ja ovatko hyvät jalassa? :) Itselläni olisi juurikin nyt hakusessa raskauden kipeyttämien jalkapohjien vuoksi jotkut tuommoiset lenkkarit, jotka olisivat hyvät jalassa mutta kuitenkin siistit että viitsii kaupungillakin käyttää..

    Oikein hyvää kesää teidän perheelle, toivottavasti tulee paljon vielä lämpimiä päiviä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitti ihanasta kommentista :) Ne tosiaan tuo kivaa lisää kirjoittamiseen ja on kiva kuulla teistä lukijoista! Tosi kiva, että tykkäät blogistani :)

      Lenkkarit on ihan supermukavat, kevyet ja hyvät jalassa! Käytän niitä kaikkialla: töissä, puistossa, kaupassa jne :) Ne on ostettu pari kuukautta sitten Skopunktenista ja oli vielä tarjouksessa jotain parinkympin luokkaa!

      Ihanaa kesää ja onnea loppuraskauteen! :)

      Poista
  2. Hyvä löytö! :) Mä oon muuten saanut äidiksi tuloni jälkeen kommenttia valkoisista vaatteista, että miten ihmeessä uskallan käyttää niitä! :D Kiva nähdä, että muutkin äidit on yhtä epäkäytännöllisiä (tai sitten niilläkin on pesukone ;) ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Hah, eikä! Mä en ainakaan lasten takia karta valkoista, jos joku niitä valkoisia vaatteita sotkee niin minä eikä se liity äitiyteen mitenkään. Jatketaan vaan valkoisen käyttämistä ja pestään sitten jos likaantuu ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3