Sivut

tiistai 3. syyskuuta 2013

Ristiäiset

Sunnuntaina oli poikien kauan odotetut ristiäiset. Olin jo pitkän aikaa miettinyt kaikkea mitä haluan sinne tarjottavista ohjelmaan, mutta se päivä tulikin niin yllättäen, että se meni ihan omalla painollaan. Hetken aikaa jo mietittiin, että tuleeko ristiäisiä, kun jouduttiin sairaalaan.

Lauantai meni aika pitkälti ristiäisjuttuja valmistellessa. Yksi Jimpan kummitädeistä oli mun ja poikien kanssa melkein koko päivän Jessen viettäessä varpajaisia. Tehtiin kummitädin kanssa (kummitäti teki, minä katoin...) nimikakut ja muutamia muita juttuja valmiiksi. Pakkasin ristiäisissä tarvittavia tavaroita ja kirjoitettiin kummitodistuksia yms. Oli kiireinen päivä!

Olin ihan poikki illalla, harmi vaan, että pojat oli virkkuja ja yö meni mun osalta nukkumatta. Jimppa nukkui - Tepi halusi seurustella. Tepi nukkui - Jimppa halusi seurustella... Jesse oli poissa aamuyön pikkutunneille asti, joten sain selvitä koko yöstä yksin. Oli rankkaa! Huhhuh! 

Aamulla olin kuitenkin yllättävän "virkeä" ja aamukahvin jälkeen meikkasin ja laitoin juhlavaatteet valmiiksi. Laitoin oikeastaan kaiken mahdollisen valmiiksi, että poikien herätessä voin vaan vaihtaa vaipat ja syöttää ja ollaan valmiita lähtöön. Ristiäiset alkoi klo 14 ja me mentiin paikan päälle muutaman kummin kanssa jo klo 12 laittamaan paikkoja kuntoon. Ristiäiset pidettiin läheisellä seurakuntatalolla, ihanassa punaisessa mökissä. Sinne mahtui just hyvin meidän n.30 vierasta.

Saatiin kaikki ajallaan kuntoon ja pojat hoidettua ja vaihdettua vaatteet. Minimiehillä oli aivan ihanat juhla-asut. Mun äiti oli tehnyt huippulöydöt Jesper&Juniorista. Jaloissa Ranskasta ostetut baby Converset (tosin vähän liian isot vielä..) Jimillä oli päällään Jessen suvun ristiäismekko ja Tepillä mun suvun mekko.


Vieraina oli meidän perheet, isovanhemmat, kummit (kummallakin on 5 kummia) ja muutama läheisin ystävä. Pappi oli hauskan rempseä ja tilaisuus kokonaisuudessaan lämmin ja rento. Tarjolla oli kahvin ja mehun lisäksi nimikakut (suklaa ja mansikka), voileipäkakku, kaksi suolaista piirakkaa, Fazerin sinisiä ja keksejä.

 
Pojat saivat nimikseen Jimi Juhani & Theo Daniel 

Ristiäiset onnistuivat hienosti! Pojat oli mallikkaasti eikä edes kastevesi itkettänyt. Päivä meni tosi nopeasti ja jälkeen päin mietin ehdinkö edes juttelemaan kaikkien kanssa. Aina sama juttu vähänkään isommissa juhlissa. Saatiin pojat sai aivan ihania lahjoja! 


En olisi selvinnyt päivästä (nollan yöunilla) ilman rakkaita kummeja ja läheisiä. Sain tosi paljon apua poikien hoidossa, järjestelyissä, tarjoiltavissa, keittiössä, siivouksessa. Iso kiitos siis heille! <3
Onnellisena muistelen poikien ristiäisiä. xxxx

12 kommenttia:

  1. Komeat nimet! Onnea pojille nimien johdosta! :)

    -Arina

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva kuulla, että ristiäiset meni hyvin tuosta kurjasta sairaalareissusta huolimatta! Olet ollut tosi nättinä, kaunis kampaus :) Ja pojilla mahtavat juhlatamineet! Hitsi nuo converset pitää varmaan hankkia täälläkin uudelle tulokkaalle, on ne niin suloset ;) Lahjat kiinnostaa, jos ehdit ja haluat joskus niistä postailla myös :)

    MM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä <3 Voi kiitos! :) Conssit oli meille (siis mulle...) ihan ehdottomat, ne on vaan niiiin suloiset :) Ostan pojille myös taaperoversiot, kunhan kasvavat :)

      Poista
  3. nii lahjat ja ruokailusta oma postaus olisi kiva! mitä piirakoita yms. Vinkkinä jollekkin seuraavalle juhlien järjestelijälle !ihanaa päivää teille! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjoista tulikin postaus, koitan saada kirjoitettua myös ruoista :)

      Poista
  4. Kivannäköiset juhlat olleet ja nuo hieman ylisuuret converset kruunaa poikien juhla-asun, tosi söpön näköiset :D

    Ristiäisten tarjoilupostaus ois kiva jos jaksat jossain välissä kirjottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinpä :D
      Koitan saada kirjoitettua! Täytyy vähän kysellä muilta apua, koska suurimman osan tarjottavista teki joku muu kuin minä ;P

      Poista
  5. <33 IHANAT! Pojilla on kyllä ihanat nimet <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3