Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Kaksi veijaria

Ihan alkuun: KIITOS tsemppaavista ja ihanista kommenteista, joita olette laittaneet <3 Vastaan niihin viikonlopun aikana.

Kävin eilen kontrollissa polilla ja sain ihan hyviä uutisia. Labratuloksista kävi kuitenkin ilmi, että valkosoluarvo on matala (luultavasti saamastani lääkkeestä johtuen) ja sain ohjeeksi välttää flunssaisia/sairaita ihmisiä ja mennä heti päivystykseen jos tulee kurkkukipua tai kuume nousee. Me ollaan ihan rauhassa viikonloppu kotona ja maanantaina menen taas labraan. Hemoglobiini on myös matala, joten rautaa popsimaan. Ehkä tämä taas tästä...

Tänään herättiin iloisina ja virkeinä Jessen kanssa, kun saatiin nukkua viime yönä jo kaksi tuntia putkeen. Pojilla oli siis meidän mittakaavassa oikein hyvä yö! Me ollaan jo pitkään ajateltu tehdä pojille oma huone eli muuttaa itse olohuoneeseen. Pojat ovat todella herkkiä etenkin alkuyöstä ja havahtuvat melkein aina, kun me mennään sänkyyn ja hyssyttely alkaa alusta. Kokeillaan jos tämä järjestely rauhoittaisi hieman kaikkien unta. Jos se ei toimi, niin muutetaan takaisin. Toivottavasti me päästään muuttamaan kolmioon mahdollisimman pian.   Theo ja Jimi ovat todellisia vekkuleita. Molemmat kääntyvät masulleen yöllä ja alkavat valittaa, kun ei enää jaksa eikä itse tajuta kääntyä takaisin, sängyssä vedetään täysympyrää, reunoja potkitaan ja revitään, Theo avaa reunasuojuksen solmut joka aamu, leikkimaton kaarta jyrsitään, tutti otetaan suusta samantien ja itketään, kun sitä ei saadakaan itse takaisin... Nämä pikkuvekkulit on ihan älyttömän suloisia! Monta kertaa päivässä saadaan nauraa Jessen kanssa näille touhottajille. Aamulla naurettiin, kun Theo leikki kielellään. Kieli on uusin juttu, sen kanssa on kiva pelleillä: näyttää kieltä, syödä kieltä, viedä kieli poskelle. Jimi sai rikottua mobilen. Kuunneltiin aamulla mikä räsähti ja mentiin katsomaan: siellä herra tyytyväisenä makasi sängyssä mobile päällään ja hymyili. Jimi oli saanut otteen yhdestä lelusta ja nykäisi niin kovaa, että mobilen varsi katkesi!!! Onneksi varsi ei osunut silmään tms ja mobilessa roikkui pehmeitä leluja.   

Nyt pojat ovat päikkäreillä ja me koitetaan vähän raivata ja muuttaa kalusteiden paikkoja. Saa nähdä miltä täällä sitten näyttää, kun olohuone on pelkkää sohvaa ja sänkyä...

Mukavaa viikonloppua! xxxx

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti sulla pian helpottaa <3

  Ihanat pojat! Ja toivotaan, että pääsette isompaan asuntoonkin pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jo helpottanut :) En malta odottaa, että nähdään!

   Kiitos Sonja! <3 NIINPÄ!!! :D

   Poista
 2. Me siirrettiin meidän heräilijä viikko sitten omaan huoneeseen. Kahtena yönä herättiin kolme kertaa, mutta ne välissä olevat pätkät oli silti itsellekin sikeimmät unet 11 kuukauteen! Oli niin ihana nukkua, kun ei tarvinnut miettiä että "voinko kääntyä, kahiseeko peitto liikaa" jne. Lisäksi luen nykyään taas iltaisin kirjaa sängyssä, koska sivun kääntäminen ei havahduta ketään hereille ;)

  Tsemppiä! Teillä on aivan mahtavan ihanat pojat. Hyvät päivät antaa kummasti voimaa rankkoihin öihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ihan sama juttu! Paras päätös pitkään aikaan!! Kaikki me nukutaan nyt paremmin :)

   Kiitos kovasti :) Viime yö oli paras moneen viikkoon ja nyt taas jaksaa hymy huulilla!

   Poista
 3. Harmi kun et lupauksesta huolimatta vastaa kommentteihin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut! :( Koitan kiriä nyt ja jatkossa parantaa vastailutahtia :)

   Poista
 4. Voi kun teidän pojat ovat jo isoja. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3