Sivut

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viikon menot

Hieman erilainen "kuulumispostaus" tällä kertaa, kun kirjoitan tämän viikon ohjelman. Meille kuuluu kaikin puolin hyvää. Molemmille pojille on tulossa hampaita, joten ruoka maistuu kohtalaisesti ja yöt on hieman katkonaisia. Viimeksi Jimin hammastellessa nämä "oireet" kesti noin viikon, joten ei tässä mitään. Hyvää kuuluu, hyvin jaksetaan (ainakin vielä;).  


Tällä viikolla meillä on normaalia enemmän menoja. 

Tänään oltiin vauvakerhossa pari tuntia. Poikien suloiset valokuvat perjantaisesta kerhokuvauksesta tulivat! Yhtään hymykuvaa ei ollut, kun tilanne hieman jännitti meidän kaksikkoa. Ihania kuvia kaikesta huolimatta. Tilasin muutaman kuvapaketin meille muistoksi ja isovanhemmille annettavaksi.

Tiistaina on kontrolli vauvapolilla. Keskosuuteen liittyvä käynti, jossa käydään läpi nykytilanne: kehitys, kasvu, refluksi, mahdollinen maitoallergia. Iltapäivästä olisi toinen vauvakerho, mutta en usko, että jaksetaan mennä sinne heti lääkärikäynnin jälkeen.

Keskiviikkona on kyläilypäivä.

Torstaina on kotipäivä. Käyn vaunulenkillä, ei mitään ihmeellistä.


Perjantaina on kauan pelätty sokerirasitus. Jesse on aamun poikien kanssa kotona, kun menen sinne. Pelottaa, jännittää, kauhistuttaa. Olen ihan varma, että raja-arvot paukkuu. Se tästä nyt vielä puuttuisi. En todellakaan uskonut raskausdiabeteksen osuvan kohdalleni, mutta niin kävi. Pelkään, että nyt sen jäljiltä todetaan 2-tyypin diabetes... Haluaisin ehtiä myös avoimeen päiväkotiin, sillä siellä on kirpputori. Riippuu vähän miten jaksan rasituksen jälkeen ja miten pojat nukkuu päiväunet.

Lauantaina on MINÄ-päivä. Aamulla menen kampaajalle, josta jatkan Lapsimessuille Helsingin Messukeskukseen. Olen odottanut tätä päivää pitkään. Jesse viettää isä-pojat-päivää silloin. Lauantai tule jo!

Sunnuntaina otan pojat mukaani tyttöjen brunssille. Jesse menee treeneihin ja kaverille. Yleensä vietetään viikonloput yhdessä perheen kesken, mutta nyt molemmille on hieman omaa ohjelmaa. Tämän lisäksi meillä pidetään asuntoesittely, joten lauantai-ilta taitaa päättyä lattioiden luuttuamiseen...       

Mukavaa viikkoa! Oletteko menossa Lapsimessuille? Toivottavasti nähdään lauantaina! :) xxxx

ps. niin suloista - pojat nukahtivat istualtaan Jessen syliin lämmittäessäni iltamaitoja <3 Taisi olla raskas kerhopäivä... 

15 kommenttia:

  1. Tulossa ollaan, pakko treffata pitkästä aikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! <3 niin on, pakko! Ollaan yhteyksissä! :)

      Poista
  2. Tsempit rasitukseen! Mä jännitin sitä kans hulluna esikoisen raskauden jälkeen ja ihan syyttä :) Kaikki oli erittäin fine, vaikka raskausajan sokeriarvot olikin ihan hanurista. Taikuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivotaan, että mulla on sama juttu! :)

      Poista
  3. Perjantaina lapsimessuille! Jippiiii!!! :)

    VastaaPoista
  4. Mullaki sokerirasitus puolen vuoden päästä juuri raskausdiabeteksen takia :s Hyi, pelottaa kans.
    Lauantaina oon menos esikoisen kanssa lapsimessuille :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou, tsemppiä! :) Tällä kertaa se sokerilitku ei tehnyt yhtä huonoa oloa kuin viimeksi :) Pitäkää hauskaa messuilla! :)

      Poista
  5. Mitenkäs teidän keskoskontrolli meni? Meillä ensimäinen kontrolli on ensiviikon maanantaina ja se on se lasketunajan kontrolli. :)

    Mä olisin niiiiiin kovasti halunnut tuonne lapsimessuille, mutta en mä taida tänävuonna sinne päästä lähtemään. En halua jättää isiä vielä yksin poikien kanssa koko päiväksi, ja sit jos tuliskin joku hätä niin olisin kaukana kotoa. Ehkä ensivuonna sitten jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni ihan hyvin :) Paino kerrankin noussut sopivasti! Saatiin lähete taas fyssarille, kun pojat ei vielä istu tuetta... Muuten kaikki oikein hienosti :)
      Voi että, muistan vielä niin hyvin ne ekat kontrollit. Lasketunajan kontrollissa pojat tuntuivat jo isoilta, kun olivat olleet maailmassa jo pari kuukautta :)

      Ensi vuonna sitten! :) Ymmärrän, ettet vielä halua jättää poitsuja. Luen innolla teidän kuulumisia! Niin samoja asioita käytte läpi kuin me. Paljon jaksamista arkeen, teillä on ihanat pojat! <3

      Poista
    2. Voi kiitos, niin teilläkin! :) Kiva että kaikki meni hyvin ja painoakin on tullut hyvin lisää.

      Poista
  6. Ylesempää on se et rd:n jälkeen arvot palaa normaaliksi. Siksi se juuri on _raskaus_diabetes. Rd:een liittyy pieni riski sairastua myöhemmin tyypin II diabetekseen, mutta ei juuri koskaan heti raskauden jälkeen. Jos nyt arvot paukkuu, on aika todennäköistä myös se, että ne on olleet koholla jo ennen raskautta. Ole siis ihan rauhallisin mielin. Raskautesi on ohi, joten raskausdiabetes todennäköisesti sen mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! :) Kiitos rauhoitteluista, tuli vähän parempi mieli :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3