Sivut

maanantai 29. syyskuuta 2014

#happy

Kiitos edelliseen postaukseen tulleista tsemppauksista. Töihinpaluu sujui hyvin, vaikka olikin vaikea jättää pojat tietäen, ettei ehdi kotiin ennen pikkuisten nukkumaanmenoa. Yllättävän hyvin pääsin sisään taas työkuvioihin enkä mokaillut pahasti. Tästä se lähtee! Jesse sai pienimuotoisesti kokea millaista on olla yksin poikien kanssa pitempään kuin sen pari tuntia. Hyvin meni, mutta kyllä se super-isi lähti innoissaan töihin tänä aamuna, heh.

 kuvat viime viikon puistoreissulta

Tällä viikolla on onneksi vain lauantain iltavuoro. Koko viikon saan keskittyä vain poikiin ja elää sitä rentoa "mitäs tänään tehtäisiin"- arkea. Juuri tämän ajatteleminen sai herkistymään kävellessäni töihin ensimmäiseen työvuoroon keskiviikkona. En enää ole vain hoitovapaalla. Tai olen, mutten samalla tavalla. Nyt arkea rytmittää myös työvuorot. Haikeaa, surullista, mutta myös mukavaa. Syvä huokaus... 

#lindex60 #lindex60finland

Lauantaina jatkoin iltaa työporukan kanssa, kun mentiin Lindexin 60-vuotisjuhliin. Lindexillä on meneillään juhlavuosi, 60 years in fashion. Olin laittautunut ja pidin hauskaa, mutta olin kotona jo vähän klo 22 jälkeen. Eilen vietettiin perhepäivää ja lähdettiin pitkästä aikaa yhdessä Helsinkiin. Jesse innostui kävelemään pitkälle Kaivopuistoon, kun halusi näyttää tämänhetkisen työmaansa sijainnin. Menin tietysti "innoissani" mukana, kun Jesse oli niin liikuttavan ihana kertoessaan työmaastaan. Pojat nukahtivat matkalla ja nukkuivat reilun tunnin meidän kävellessä meren äärellä. Käytiin Bravuriassa syömässä ja kierrettiin muutamassa kaupassa. Illalla palattiin kotiin väsyneinä pitkästä päivästä. xxxx Olen onnellinen, tässä ja nyt.    

Helsinki-päivä; paljon kävelyä, uusia maisemia, meri, rakkaimmat.

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Olipas hauska huomata, että olet entisen työkaverini kanssa samalla Lindexillä töissä :) (instan kuvasta bongasin). Itsekin palasin töihin Lindexille parisen kuukautta sitten oltuani vuoden äitiyslomalla ja yllättävän helposti on arki lähtenyt kulkemaan. Minulle työ tuo paljon kaivattua vaihtelua ja omaa aikaa päiviin :)
  -Mari-

  VastaaPoista
 2. Nyt kerron asia kyllä kahteen kertaan. Edelliseen postaukseen kommenttini näköjään menikin läpi vaikka luulin toisin :)
  -Mari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aijaa! :) Oon ihan samaa mieltä. Pari ekaa vuoroa jännitin ja mietin miten osaan kaiken, mutta sen jälkeen olen odottanut töihinpääsyä. Pahin ikävä ja "oliko tää sittenkään hyvä ratkaisu"-pohdiskelu väistyi nopeasti. Vaihtelua normiarkeen ja sitten taas jaksaa olla kotona ihan eri tavalla :)

   Poista
 3. Heippa!
  Oon niin iloinen sun puolesta, kun olet onnellinen :) Olet niin vahva ihminen ja hyvä äiti ja jaksat aina olla niin positiivinen, vaikka rankkaa olisikin. Toki meillä äideillä on oikeus olla myös väsyneitä eikä aina niin jaksaakkaan kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annina, ihanasti sanottu! <3 Tuli tosi hyvä mieli!

   Poista

Kiitos kommentista! <3