Sivut

perjantai 12. syyskuuta 2014

Viikkotsekkaus

Kulunut viikko on ollut täynnä ohjelmaa. Hyvä vastapaino sairastelun takia kotona vietetylle toissaviikolle. Pyrin ajoittamaan tekemiset niin, että päivä kodin ulkopuolella alkaa vasta n. klo 12-13 eli poikien herätessä päiväunilta. Pojat ei enää nuku rattaissa, joten varminta on nukkua kunnon unet kotona, jotta pienet jaksavat loppupäivän mahdollisimman hyvin. Toisinaan se on haasteellista, kun valtaosa perhekerhoista yms. alkaa jo 10.00 eli meille huonoimpaan aikaan. Onneksi ollaan nyt löydetty muutama meille mainiosti sopiva ryhmä.

 1. Mamastyle: bleiseri: H&M / huivi: Gina Tricot / housut: Lindex / ballerinat: New Yorker / arskat: Seppälä 2. Jimi testaamassa turvaporttia... 

Tällä viikolla nähtiin kavereita, oltiin kahdessa eri kerhossa, käytiin kävelyllä ja kahvilla Helsingissä aivan ihanassa seurassa (ja saatiin aika paljon huomiota kaksilla tuplarattailla liikkuessa ;)), leikittiin kirjastossa ja tehtiin pitkiä kävelylenkkejä. Jessen tullessa kotiin leikitään yleensä joko kotona tai lähdetään puistoon, käydään kylässä tai kaupassa. Välillä tietysti tehdään myös niitä "omia juttuja", jolloin toinen on Jimin ja Theon kanssa. Poikien kanssa liikkuminen on onneksi aika helppoa. Olen siinä mielessä aika tarkka uni- ja ruoka-ajoista, että pyrin ennakoimaan mieluummin kuin odotan siihen asti, että kahdella menee kuppi nurin nälän tai väsyn takia. Ruoka-ajat meillä on ne tietyt, mutta unien kanssa tulee joustoa +-1h, riippuen siitä miten yö nukuttiin ja monelta herättiin. Selkeä päivärytmi on meillä avain siihen, että arki rullaa niin hyvin kuin kahden pienen kanssa voi rullata!


Me pidetään huomenna pienimuotoiset illanistujaiset ja pojat pääsevät mummolaan hoitoon. Ihanaa olla Jessen kanssa kahdestaan ennen iltaa ja käydä rauhassa kaupassa, nähdä kavereita ja ennen kaikkea ihana voida laittaa koti kuntoon! Voidaan heittää barrikaadeille ja muille systeemeille hyvästit päiväksi ja nauttia sisustetusta kodista. Pienestä voi iloita! Sunnuntaina on kiva hakea tihulaiset kotiin tuosta naapurista. Huomenna on hyvä tilaisuus kuvata kotia ja näyttää miltä se näyttäisi jos kaiken voisi pitää omilla paikoillaan ;) xxxx

 Hyvää viikonloppua!      

6 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kivoja vaatteita! Oon niin samaa mieltä tosta rytmistä, silloin lapsellekin kaikki on selvää ja päivä sujuu mukavasti :)

  VastaaPoista
 2. Rytmille pisteet täältäkin! Kahden kanssa ei vaan tulisi mitään siitä, että nukutaan jossain hyvässä välissä :D

  ja hei, hot mama!! Nauttikaahan illanistujaisista ja yhteisestä ajasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Sais olla koko ajan syöttämässä tai nukuttamassa :D

   Heh kiitos Nelli! :) Ihanaa oli!

   Poista
 3. Mä oon samoilla linjoilla, kun tietyistä asioista pitää kii, niin on paljon helpompaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3