Sivut

maanantai 15. syyskuuta 2014

Viikonlopun saldo

Meillä oli lauantaina tosi kiva päivä. Pojat oli yökylässä mummolassa ja me järjestettiin pienimuotoiset tupari-illanistujaiset. Grillattiin, herkuteltiin, pelattiin juhla-aliasta ja ihan vaan vietettiin iltaa. Nautin joka hetkestä, vaikka olikin ihan kamala ikävä poikia. Kaikki tavarat sai olla paikoillaan, kukaan ei availlut keittiönlaatikostoja eikä kiskonut tavaroita tasoilta, ei tarvinnut tuijottaa kelloa ja miettiä milloin tehdään mitäkin; sai vaan olla. Jatkoille lähdettiin läheiselle "klubille" ja taas tuli se tuttu tunne: tää on niin nähty. Nojoo, välillä on ihan kiva ja tarpeenkin "muistuttaa" itseään siitä miten sitä oikeasti nauttii lapsiperheen arjesta. Aamulla nukuttiin pitkään ja syötiin aamiaista kaikessa rauhassa.

Poikien (ja isovanhempien...) osalta yö ei ollut mennyt kovin hyvin. Flunssa iski taas tai ei missään välissä kunnolla parantunut(?) ja Jimi rohisi ja yski niin, ettei saanut nukuttua. Päiväunetkaan ei onnistunut ja raukka oli ihan loppu. Rohina kuulostaa samanlaiselta kuin viimeksi. Theolla on samaa vaivaa, mutta jaksaa kuitenkin Jimiä paremmin. 

Kuvat on viikonlopun aikana otettu. Sain Photowallilta paketin,. jossa on jotain ihanaa lastenhuoneeseen ;) Siitä lisää, kunhan projekti on saatu seinälle. 

Viime yö oli ihan kamala. Aamulla päätettiin lähteä lääkäriin heti aamupuuron jälkeen. Jonotettiin aikamme ja meille jo tutuksi tullut sairaanhoitaja otti meidät vastaan. Molempien keuhkot kuulosti huonolta ja Jimillä on korvatulehdus. Ei onneksi tarvinnut lähteä sairaalaan vaan tällä kertaa riittää, kun annetaan kotona ventolinea ja Jimille ab-kuuri. Toki jos vointi huononee niin sitten sinne. Alkaa olla mitta täynnä tätä sairastelua. Koko perheen voimat on koetuksella, kun molemmat pojat sairastaa aina tietysti samaan aikaan saman taudin. Nukkumattoman yön jälkeen Jessen on mentävä töihin ja mun jaksettava hoitaa kipeitä poikia, jotka ei saa päikkäreitäkään nukuttua. Se on ihan älyttömän raskasta. Jos olisin tiennyt, että tällainen viikko on taas edessä, olisin hyödyntänyt poikien yökyläreissun nukkumalla kokonaisen yön ja keräämällä voimia tätä koitosta varten. Ei voi mitään, tästä on vaan selvittävä. Onneksi saatiin just kirje, että poikien korvalääkäriaika on jo lokakuun alussa! Josko putkitus auttaisi tähän sairastelukierteeseen. Toivottavasti teillä on ollut parempi viikonalku! xxxx

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Pitkäkestoista flunssaa ja jopa korvatulehdusta täälläkin, aikuisella jolla ei korvatulehdusta ole ollut ehkä 20 vuoteen..

  Toivottavasti putkista tulee olemaan apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti olet jo parantunut! :)

   Poista
 2. Voi, paranemisia teille!

  Hih, meillä on taas samanlaiset paidat ! :D Ja vieläpä nuo molemmat. Siis poikien :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Eikä! Siis meillä on niin paljon samanlaisia vaatteita! :D Hyvä maku meillä mameilla ;)

   Poista
 3. äh onpa kurjaa. paranemisia!! ps, aivan valloittavan ihana tuo banneri:)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja voimia! Muistan niin tuon, meillä infektiokierre kesti 1,5 vuotta (8 tervettä päivää tuona aikana). Yli 50 korvatulehdusta kahdella lapsella tai olikohan se vaan yksi 1,5 vuotta kestänyt tulehdus, en tiedä kun koko ajan oli tulehdus. Putkitettiin 5 kertaa. Onneksi sekin loppui aikanaan mutta voi luoja kuinka poikki sitä olikaan. Ihan tuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaa kamalalta! :/ Kaikesta sitä selviääkään. Onneksi on ohi, kunpa meillä putket auttaisi eikä tulisi niiden kanssa mitään häikkää... Kiitos tsempeistä! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3