Sivut

maanantai 10. syyskuuta 2018

Meidän tavallinen arkipäivä


Maanantai. Herään herätyskelloon puoli kahdeksalta. Teen omat aamutoimeni ja meikkaan kevyesti. Keitän kahvia ja otan kupin mukaani yläkertaan. Lataan pesukoneen valmiiksi. Herätän pojat klo 8. He vaikeroivat ja yrittävät piiloutua peiton alle. Avaan rullaverhon ja höpötän päivän säästä ja tulevasta dagispäivästä. Otan poikien vaatteet mukaani, kurkkaan nukkuvaa vauvaa ja kehotan poikia neljännen kerran nousemaan.

Menen alakertaan pojat kannoillani ja tehdään heidän aamutoimensa. He ehtivät katsoa hetken Pikkukakkosta, kun menen herättämään vauvan puoli yhdeksältä. Teen hänelle aamupesut ja puen vaatteet. Hän on neiti aurinkoinen ja hymyilee heti ensimmäisenä herätessään. Hän söi 6.30, joten häntä ei tarvitse syöttää ennen lähtöä.

Laitan vauvan turvakaukaloon. Theo ja Jimi pukevat ulkovaatteet ja lähdetään. Jessellä on ainakin tämän viikon työauto käytössään, joten saan ajella meidän uudella ihanalla autolla. Theon mielestä vanha Volvo oli parempi, mutta me muut liputetaan ehdottomasti uuden auton puolesta. Pojat jäävät dagikseen klo 9 ja me palataan vauvan kanssa kotiin.

 Julisteet saatu: Desenio
Syötän vauvan ja hän nukahtaa. Unet jatkuu unipesässä ja menen tekemään itselleni aamiaista. Syön ja katson samalla uuden jakson Casualtya (Emmerdale-fanitus on vaihtunut siihen). Pohdin ristiäisjuttuja, kuuntelen musiikkia, juon kahvia ja vastaan muutamaan sähköpostiin. Jesse soittaa ja kysyy miten aamu sujui.

Nyt kello on 12 ja menen kohta lämmittämään eilistä nuudeliwokkia lounaaksi. Vauva luultavasti heräilee pian. Lounaan jälkeen laitan pyykit kuivumaan, "leikin" vauvan kanssa hetken lattialla ja pakkaan illan menoa varten tavarat valmiiksi.

Me mennään tutustumaan keskiviikkona alkavien Habitare-messujen Habi Kids -lastenosastoon. Pojat pääsevät leikkimään ja mukaan työpajaan. Mennään poikien toiveesta junalla Helsinkiin, joten pitää tsekata hoitolaukun sisältö ja ottaa mukaan sateenvarjot, vähän evästä jne. Enää pari tuntia ja lähden hakemaan Jimiä ja Theoa. Päivä menee yllättävän nopeasti, vaikka onkin vain kotona.        

 Mitä teidän maanantaihin? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3