Sivut

keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Messuostokset Habitaresta

Kävin ystäväni kanssa Habitare -messuilla sunnuntaina  Kierreltiin rauhassa ilman lapsia, ihasteltiin erilaisia sisustusratkaisuja ja ideoitiin mm. meidän kodin tulevia muutoksia. Näytteilleasettajia oli paljon ja messuilta sai inspiraatiota ja löysi itselle uusia yrityksiä.

Lempiosastoni liittyi yllättäen lapsiin, nimittäin Geffer Groupilla oli todella ihania juttuja myynnissä. Suunnittelin mielessäni jo tytön huoneen sisustusta. Tarjoukset olivat hyviä ja jälkikäteen harmittaa, etten ostanut vielä muutamaa miettimääni juttua. Fabelab oli minulle uusi lastentarvikemerkki ja nousi ihan yhdeksi suosikikseni. Fabelabilla oli kauniita leluja, kaikkea kivaa lastenhuoneen sisustukseen, päiväpeittoja, leikkimattoja, ruokalappuja, harsoja...     



Ostin pojille suloiset rahapussit ja vauvalle helisevän lelun turvakaukaloon, ruokalapun ja nätin helisevän, siivistään rapisevan keijupehmonuken. Geffer Groupilla oli myös bObles -osasto. Kotiin ostin uuden okransävyisen koristetyynyliinan Stockalta ja kullanvärisen talokoristeen Blossomilta. Talon sisään ajattelin laittaa joko pienen kasvin tai kynttilän, katsotaan mitä keksin.

Oli todella kiva messupäivä ja hyvät löydöt!

Kävittekö te Habitaressa?  

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania juttuja! Varsinkin tuo lelu turvakaukaloon! Tiedätkö mistä Fabelab -tuotteita voisi tilata?

    VastaaPoista
  2. Niitä voi tilata esim Geffer Groupin verkkokaupasta :) Tosi suloisia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3