Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2019

Fiilikset kuukauden töissä olemisen jälkeen

Olen saanut paljon kysymyksiä töihin paluuseen liittyen. Miltä on tuntunut? 

 Olen ollut nyt kuukauden taas työelämässä. Palasin vanhaan työpaikkaani vaatekauppaan, mutta vähensin työtunteja. Teen tällä hetkellä 10h/vk -sopimuksella, tarvittaessa vähän enemmän. Minulla on ollut nyt keskimäärin kolme työvuoroa viikossa, joko arkena iltavuoro tai viikonloppuna mikä tahansa vuoro.

Lapset eivät ole reagoineet muuttuneeseen tilanteeseen. Pojat tietysti jo ymmärtävät, kun sanon meneväni töihin ja palaavani ennen heidän nukkumaanmenoaan. Ellen jää Jessen kanssa yhtä iloisena kuin aina lähtiessäni minne tahansa. Kotiin palatessani saan paljon halauksia.

Pelkäsin, että töihin palaaminen stressaa enkä kokisi enää olevani pääsääntöisesti kotiäiti. Onneksi nämä kuvitelmat eivät ole toteutuneet vaan pystyn hyvin erottamaan työn ja vapaa-ajan ja koen edelleen olevani ensisijaisesti Ellenin kanssa kotona.


Arkena lähden töihin samantien, kun Jesse tulee kotiin ja palaan lasten iltatoimien aikaan. Myymälä suljetaan arkisin onneksi jo klo 20, joten ehdin yleensä kotiin ennen lasten nukkumaanmenoa. Tuntuu hyvältä saada välillä keskittyä omiin juttuihin, pukeutua miettimättä lasten tahmatassuja ja saada nauttia rauhallisesta kahvitauosta (josta minulle vieläpä maksetaan!).

Fiilikset töihinpalaamisen suhteen on olleet vain positiiviset! Saan tehdä sitä mistä nautin muodin parissa, työporukka on kiva ja koen joka työvuorossa onnistumisen tunteita.

Palaan kokopäivätyöhön, kun saan työpaikan omalta (sosiaali)alaltani. Siihen saakka nautin tästä työtilanteesta.  

Milloin te olette 
palanneet työelämään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3