Sivut

keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Kolmas kerta toden sanoo

kuva: Nea Anniina Photography

Huomasitteko jo, että blogin nimi on vaihtunut? Jälleen - voi joku todeta. Kolmas kerta toden sanoo.

Paluu juurille, sillä aloitin bloggaamisen Mama loves you -blogilla. Se vaihtui aika pian kaksosuutisen myötä Mama loves you two, jolla jatkoin monta vuotta.

Ellenin myötä two ei enää toiminut ja päätin samalla muuttaa nimeä enemmän lifestylen suuntaan - Elämää kristallikruunun alla. Nimi on ihana ja niin kuvaava, mutta jokin siinä alkoi tökkiä. Aloin kaivata vanhaa ja blogin osoitteen ollessa edelleen se vanha alkuperäinen, ihastuin siihen palavasti uudelleen! Mama loves you kuvaa minua ehdottomasti parhaiten ja se tuntuu sataprosenttisesti omalta.

Tein blogille uuden bannerin ihanan Nean (Nea Anniina Photograpfyn) meistä ottamilla upeilla perhekuvilla. Otettiin heinäkuussa samalla kertaa Ellenin 1-vuotiskuvat ja perhekuvia. Kuvista tuli aivan ihania ja aion teettää niistä meille muutaman taulun.

                                                    kuva: Nea Anniina Photography


Tervetuloa jatkamaan Mama loves you -blogin parissa! <3  

3 kommenttia:

 1. Hui, luulin että teille on se vauva tulossa tuosta otsikosta. Ellenille kaveri, vaikka veljet on niin ihania <3 olemassa hänelle. Oikein mukavaa syksyä teille Päivi*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään! :) Kiitos Päivi, samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Hei ihanaa, että blogi palasi juurilleen! Itselläni lukeminen jäi tuohon kristallilampun alle vaihdokseen, kun se ei jotenkin tuntunut omalta ja nyt googletin sen pitkästä aikaa, että miltä blogi näyttää. Suuri ilo, että muutos takaisin on tullu. Linjoilla ollaan taas. <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3