Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Pyöreä peili eteiseen

Olen pitkään etsinyt meille pyöreää peiliä eteiseen. Olen selannut eri nettikauppoja ja tehnyt hakuja tori.fi. Torin kautta kaikki on ehtineet mennä siinä vaiheessa, kun olen ottanut yhteyttä. Peilit maksavat yllättävän paljon enkä halunnut satsata nyt mihinkään useamman sadan euron peiliin, joten sen meille oikean löytämisessä on kestänyt. 

Eilen illalla satuin menemään Jyskin nettisivuille ja iskin silmäni mustaan, yksinkertaiseen ja juuri sopivan kokoiseen peiliin, Marstal. Sen oikea hinta on 70€, mutta se oli tarjouksessa 30€! Voin kertoa, että lähdin siltä istumalta klo 19.30 ajamaan lähimpään Jyskiin. 


Peili sopii eteiseen juuri niin hyvin kuin olin visioinut. Peilin halkaisija on 70cm ja se avartaa koko pientä eteistä. Suunnittelin ensin valkoista, mutta onneksi Jesse sanoi mielipiteensä ja totesi mustan sopivan hyvin yhteen mustan ulko-oven kanssa. 

Pienet asiat, mitkä tekee paljon! Tiedättekö sen, kun tekee jonkin muutoksen kotona ja aina kun näkee sen niin hymy tulee huulille. Tämä on just sellainen! Meillä on myös yksi toinen musta uutuus kotona, mutta siitä enemmän toisella kertaa! 

Ellen herää varmasti kohta päiväunilta, joten täytyy äkkiä hakea vielä kuppi kahvia! Kivaa keskiviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3