Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tilannepäivitys

Mistäs lähtisin liikkeelle... Mut siirrettiin isompaan huoneeseen, kolmen hengen huoneeseen (jossa oon yksin), koska tarvittiin lisää tilaa tippalaitteille ja lukuisille mun tilaa ajoittain tarkastaville ihmisille. 

Tipassa menee nyt magnesiumia aamukuuteen asti (magnesium vaikuttaa vauvojen hermostoon), antibioottia, supistuksen estolääkettä ja sokeria. En oo syönyt tai juonut mitään 11 jälkeen ja olo on sen mukainen. 

Täällä käy lääkäri tai kätilö vähän väliä ja oon ollut kiinni monitorissa viidestä lähtien, jolla seurataan supistuksia ja poikien sykkeitä. Alkuillasta tuli jo hätä, kun supistuksen aikana B:n syke teki ison laskun. Huoneeseen tuli yhtäkkiä 2 kätilöä ja 2 lääkäriä sekä 1 labranäytteenottaja ja mut käskettiin kyljelleni. Pikku-ultralla lääkäri varmisti, että masussa voidaan hyvin! Onneksi, ehdin jo pelästyä. 

Supistuksia tulee 10 minuutin välein ja kestää n.minuutin kerrallaan. Välillä tulee 3 supparia per 10 min. Estolääke ei oo tehonnut vaan supparit on lisääntyny illan aikana. Tärkeintä on nyt, että tilanne saadaan pidettyä hallinnassa huomisaamuun, jolloin magnesium on saatu pojille. 

Jesse on onneksi vielä seurana. Äiti ja anoppila lähti pari tuntia sitten kotiin jännittämään. Jännittää ja pelottaa jäädä yksin tänne yöksi, kun ei yhtään tiedä mitä ja milloin tapahtuu! Jesse on onneksi puolessa tunnissa täällä. Se lähtee kotiin vasta, kun saadaan tilannetietoja eikä näytä siltä, että sektioon mennään yöllä. 

Huhhuh, en voi käsittää tätä! Mama näkee pojat luultavasti ihan piakkoin! <3 

Kiitos ihanista kommenteista, miten moni siellä jännääkään meidän kanssa! <3 xxxx

17 kommenttia:

 1. Jännittävää! Pian näet pikkuiset :')<3 Tsempit!

  VastaaPoista
 2. Atina sen sanoi... JÄNNITTÄVÄÄ! Tsemppiä edelleen <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Täällä niin jännitetään teidän puolesta!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä synnytykseen, kohta saat pienet pojat syliisi :)
  Hyville viikoille olette jo päässeet, että kaikki menee varmasti hyvin.

  VastaaPoista
 5. Ihanaaa!! Malttaakohan tässä mennä nukkumaan :')

  VastaaPoista
 6. Näinköhän tässä malttaa nukkua!! Apuva! Jännää!! Voimahaleja sinne <3

  VastaaPoista
 7. Toivon kaikkea parasta!

  VastaaPoista
 8. Uih täällä kans jännätään!!

  VastaaPoista
 9. Voi huh! Täälläkin olette kovasti mielessä. Onneksi viikkoja ehtinee tulla se 31+0, mikä on siis todella hyvin näissä olosuhteissa. Ja pojat on saaneet kasvaa mahassa riittävästi ja saavat vielä kaikki etukäteen annettavat avut, jotta siirtyminen tähän ulkomaailmaan sujuisi mahdollisimman hyvin. Rohkeutta ja voimia koko teidän perheelle!

  t. Anna

  VastaaPoista
 10. Kovasti tsemppiä!!! Kohta sulla on kaksi poikaa :)

  VastaaPoista
 11. Pieniä poikia tiedossa <3 Onneksi sulla on tosi hyvät viikot, 31 sulla tulee täyteen vissiin ihan kohta? Eli rv 32 lähtee käyntiin ja sillon on kyllä tosi hyvät mahdollisuudet selvitä ja aivan varmasti tuo vauhtikaksikko selviääkin kun on jo näinkin pitkälle jaksaneet pysyä masun suojissa. Oon niin onnellinen sun puolesta, että ihan itkettää. Tekis mieli juosta sinne ja tulla pitää kädestä (:D) <3

  VastaaPoista
 12. Oon niin varma että huomenna pojat on maailmassa! :) Tsemppiä ja toivotaan että aamuun asti malttaisivat olla mutta viikkoja on tosi upeesti jo vaikka yöllä tulisivatkin tosin sitten magnesium ei kerkeä vaikuttamaan...Mutta jokatapauksessa onnea matkaan! Tekeekö supistukset jo kipeää?

  VastaaPoista
 13. Kovasti onnea sinne koitokseen!!

  VastaaPoista
 14. Voi että, tapahtuipa tosiaan kaikki tosi nopeasti. Tai sinua ajatellen viime viikot on olleet varmastikin hitaita, mutta tarkoitinkin sitä että odottelit kotiin pääsemistä kun tilanne muuttui täysin yhtäkkiä. On kuitenkin ihanaa, että saadaan pojat terveenä maailmaan joita äiti ja isä kovasti odottavat. Onnea ja tsemppiä! Toivotaan, että näet pian lapsesi, me jännätään täällä mukana.-Susan

  VastaaPoista
 15. Tsemppiä kovasti koitokseen! :) On kyllä jännät paikat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3