Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2019

Seitsemän kuvaa viikolta


Olin lasten kanssa Tukholman risteilyllä. Meni oikeastaan paljon paremmin kuin olin ajatellut ja meillä oli tosi kiva reissu. Pojat nauttivat laivalla olemisesta, pitivät hauskaa leikkipaikalla, halivat Harri Hyljettä, ostivat omilla rahoillaan lelut ja karkkia ja Ellen jaksoi hienosti menossa mukana.

Tukholma. Kierreltiin, katseltiin ja käytiin syömässä Maxissa. Ostin muutaman jutun.

Ellen nousee ylös. Hän on enimmäkseen onneksi vielä polvillaan, mutta välillä nousee myös suorille jaloille. Nyt häntä saa pitää jatkuvasti silmällä, ettei mitään pahempaa pääse sattumaan. 

Toinen pojista kävi liimattavana päivystyksessä pudottuaan meidän sängyltä. Hän halusi näyttää minulle voltin ja ennen kuin ehdin sanoa mitään niin hän putosi sängyltä ja löi otsansa patteriin.

Kaikeksi onneksi hänellä sattui olemaan leikkiinsä kuuluva paksu trikoopipo päässä, mikä vaimensi iskua eikä vekistä tullut mikään mahdottoman iso. Huh.


Olen järjestellyt kotona. Remontin jälkeen paikoilleen laitetut meikit ja muut olohuonetta vallanneet tavarat saivat olohuoneen tuntumaan isommalta. Ajattelin käydä ostamassa viikonloppufiiliksissä pitkästä aikaa leikkokukkia kotiin, mutta sainkin kauniita ruusuja Ellenin kummitädiltä.

Kahviteltiin/leikkitreffattiin tänään kahden ystäväni kanssa ja pojilla on ollut koko päivän sellainen vauhti päällä, että olen henkisesti ihan loppu.

Tällä hetkellä heillä tuntuu olevan taas jokin vauhdikkaampi vaihe meneillään, mikä verottaa meidän vanhempien voimia ihan älyttömästi. Tänään oli sellaista settiä, että tekisi mieli nostaa kädet ilmaan ja irtisanoutua hetkeksi kasvattamisesta.

Onneksi Jessellä loppui tänään päivystys, on viikonloppu ja voidaan yhdistää voimamme. TGIF! 

Hyvää viikonloppua kaikille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3