Sivut

perjantai 15. maaliskuuta 2019

Risteilylle lasten kanssa

Irtiotto arjesta, hauskaa yhteistä tekemistä, hyvää ruokaa, tunteja lasten leikkipaikalla, Harri Hylkeen halimista, lasten disco, herkkuja, omilla viikkorahoilla ostetut lelut... 

Me lähdetään Skidit -risteilylle sunnuntaina! Voisin lisätä vielä, että varmasti muutamaan kertaan tulee laskettua kymmeneen ja mietittyä mihin ihmeeseen sitä onkaan taas laittanut itsensä. Lähden nimittäin yksin lasten kanssa, koska Jessellä on päivystysvuoro töissä. 

Ihan yksin en onneksi ole, koska sain mukaani meidän ihanan naapurin ja hänen kaksivuotiaansa. Reissusta tulee varmasti onnistunut ja lapsilla on ikimuistoista. Lähdetään ihan täysin lasten ehdoilla ja kaikki muu on vaan plussaa. Sillä ajatusmaailmalla pääsee itsekin varmasti helpoimmalla, kun ei liikaa suunnittele tai yritä. Ollaan naapurin kanssa todella samanhenkisiä ja lapset tykkäävät kovasti toisistaan, joten ihan mahtavaa lähteä yhdessä!  

juliste saatu Desenio 

Pojat ovat onnessaan eivätkä millään malttaisi odottaa lähtöä. Heidän ykköstoiveenaan on ollut jo pitkään, että he pääsisivät Harri Hylkeen laivalle ja pallomereen. Nyt toive toteutuu ja saadaan samalla kiva irtiotto arjesta. Olen pessyt pyykkiä ja miettinyt asujani, tehnyt listaa kaikesta mukaan otettavasta ja kirjoittanut kauppalistaa eväistä. Aion pakata mukaan paljon helposti syötäviä eväitä, jotta voidaan syödä hyvä iltapala hytissä ja lapsille on välipalaa Tukholmaan. 

Viikonloppu otetaan rauhallisesti kotona. Järjestelen meikit alakerran vessan kaappiin ja siivoilen remontin jäljiltä, ulkoillaan, pidetään Jessen kanssa leffailta huomenna ja lataan akkuja reissua varten (ellei Jessen hälypuhelin soi).  

Kivaa viikonloppua!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3