Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Blogin uusi nimi

Pitkän pohtimisen jälkeen päätin vaihtaa blogin nimeä! 

Olen kirjoittanut Mama loves you two -blogia siitä saakka, kun aloin odottaa kaksosia. Siitä on jo kuusi vuotta. Ajatus blogin nimen vaihtamisesta on ollut mielessä pitkään, koska lasten ja äitiyden lisäksi kirjoitan myös muusta enkä halua nimen linkittyvän niin vahvasti vain äitiyteen.

Lapset ja äitiys ovat minulle ykkösaiheet, mutta halusin blogilleni siitä huolimatta uudentyylisen, laajemman aihepiirin "sallivan" nimen. Vanha nimi lisäksi viittasi kahteen lapseen eikä senkään puolesta enää sopinut. Siinä oikeastaan pääsyyt nimenvaihdolle.

Kirjoitan suomeksi, joten suomenkielinen nimi tuntui luontevimmalta. Helppo, kaunis, lifestyleblogille sopiva nimi:


Elämää kristallikruunun alla

Pyöriteltiin äitini kanssa erilaisia nimivaihtoehtoja ja hän keksi tämän. Se sopii mielestäni täydellisesti! Se kuvastaa tyyliäni ja heijastaa lifestyleblogiin, jossa käsitellään elämää positiivisella otteella. Sain mummiltani hänen kristallikruununsa, joka löysi paikkansa meidän olohuoneesta. Sillä on paljon tunnearvoa ja nyt se on tavallaan osa blogia.

Toivottavasti nimenvaihdos ei vaikuta blogiin löytämiseen. Yritän pikkuhiljaa saada kaiken vaihdettua niin, että nimi täsmää kaikissa kanavissa ja blogilistoissa.

Yksi iso buusti nimenvaihtamiselle oli tuleva muutto uuteen blogikotiin. Blogini ei ole enää osa Indieplacea, vaan siirtyy pian uuteen paikkaan. Arvaatteko minne?

Mitä te tykkäätte 
blogin uudesta nimestä? 

2 kommenttia:

  1. Olin eilen ihan shokissa, ku blogisi ilmoitti, ettei ole enää olemassa! Onneksi oli tilapäistä!!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3