Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Täydellinen sunnuntai perheen kanssa

Tiedättekö, kun välillä kaikki sujuu, positiivisuus on huipussaan ja on yksinkertaisesti hyvä päivä? Tänään oli niin.

Sain nukkua aamulla Jessen noustessa lasten kanssa. Ellen heräsi 6.30, mutta pojat nukkuivat vähän yli kahdeksaan. Heräsin itse 9.30 Ellenin tullessa viereeni syömään. Hän meni siitä päiväunille ja nousin ylös.

Viikonloppuaamut on parhaita, kun ei ole kiire minnekään ja juodaan Jessen kanssa rauhassa nautiskellen kahvia. Pojat touhuavat omiaan, Ellen nukkuu päiväunia ja meillä on aikaa jutella. Juuri niin oli tänään. Päätettiin olla tämä päivä rauhassa kotona, koska eilen oltiin reissussa Paraisilla.


Jesse kävi poikien kanssa pyöräilemässä sulalla tiellä ja otti Ellenin mukaansa. Olin pitkästä aikaa hetken yksin kotona. En edes muista viime kertaa, kun nyt on ollut niin paljon kaikenlaista viime aikoina. Imuroin ja pesin lattiat ja laitoin korvapuustitaikinan kohoamaan. Kuulostaa joltain kiillotellulta tarinalta, tiedän. Toisinaan sattuu tällaisia täydellisiä päiviä, joiden avulla jaksaa niiden huonompien yli.

Sain pestyä pyykit ja lattiat, tuuletin matot ja kävin läpi pieneksi jääneitä lastenvaatteita. Varasin kirpparipaikan huhtikuun alkupuolelle, jonne vien kaikkea mahdollista. Pojat osallistuivat siivoukseen siivoamalla oman huoneensa.

Theolla ja Jimillä on meneillään herneiden kasvatus -projekti. He tekivät dagiksen isovanhempipäivässä herneistutukset, joita hoitavat rakkaudella (ja liialla vedellä..). Joka aamu katsotaan yön aikana tapahtunut kasvu.

Jessen vanhemmat kävivät meillä iltakahvilla ja syötiin vastaleivottuja korvapuusteja. Hyvä lopetus viikonlopulle, maanantai saa tulla!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3