Sivut

torstai 27. kesäkuuta 2013

Viikon ikäiset rakkaat

Tänään tapahtui suuri edistysaskel: A-poika siirtyi jatkohoitoon. Pojalle menee täydet maidot (pelkästään mun maitoa), hengittää itse hienosti eikä tarvitse enää lisänesteitä. Pojulla ei ole piuhaviidakkoa ympärillään, ainoastaan pulssi ja happisaturaatio sekä nenämahaletku. Pesä on nyt avopöydällä eikä keskoskaapissa! Pojalla on oma huone sairaalassa, johon veli tulee seuraksi toivottavasti viikonlopun aikana. Huone on tosi ihana! Siellä on kaikki mitä vauvanhoitoon tarvitaan, kaksi mukavaa nojatuolia, Nalle Puh-seinäteksti, hoitopöytä ja vaatekaappi. Huoneessa on oma rauha ja saadaan vihdoin olla hetkittäin ihan perheen kesken.

Pojulle puettiin vaatteet tänään ensi kertaa! Lastenklinikalla oltiin pelkässä vaipassa. Poju näytti niin suloiselta pikkuvaatteissaan. Päivä päivältä molemmat pojat alkavat näyttää persoonallisemmilta ja enemmän "omilta pojilta". Rakkaus meidän pieniä tuhisijoita kohtaan on jotain uskomatonta! On ihan mahtavaa olla äiti. 



 B-poika jäi meidän harmiksi vielä Lastenklinikalle. Oli ikävää mennä tänään ensin toisen luo ja sitten toisen. Tuntui pahalta olla toisen luona, kun toinen joutui olemaan yksin. Siihen menee myös enemmän aikaa, kun pitää sukkuloida sairaaloiden välillä. B-pojan on arvioitu siirtyvän viikonlopun aikana veljen perässä. Siihen vaikuttaa miten maidot pysyy. Tänään poika oli oksentanut, mutta onneksi vain kerran. Jonkin verran tuli nenämahaletkusta takaisin päin maitoa eikä poju päässyt jatkohoitoon sen takia vielä tänään. Hengitys kulkee hyvin eikä lisänesteitä mene enää paljoa. Kunhan maidot nyt lähtis menemään ja määrät nousisi.
Pakko sanoa vielä loppuun, että nyt kun pojat näkee kunnolla ilman nasaalia yms. niin ovat tosi samannäköisiä! Saa nähdä miten me erotetaan ne! 



 Meidän rakkaat ovat tänään viikon ikäisiä (32.viikko) <3 xxxx    

30 kommenttia:

  1. Onpas heillä paljon hiuksia! :) Onnea edistysaskelista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Yllätyin kovasti, kun näin! :D Kiitos! :)

      Poista
  2. Luin eilen sun synnytyskertomuksen kyyneleet silmissä. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja molemmat pojat selvisivät hienosti. Toivon teille kaikkea hyvää ja enemmänkin. Hirveän paljon onnea äidiksi tulemisesta ja voi että miten lutuisia pieniä palleroita te elämäänne saittekaan, ONNEA! :') <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onneksi! Kiitos tosi paljon Sonja! <3 Pojat on kerrassaan ihania, täydellisiä! <3

      Poista
  3. Oi, kun ihania :) Onnea äidille!

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva kuulla että kaikki menee hyvin. Jotenkin niin ihanaa ja liikuttavaa lukea kun kerrot ihanista pienistä aarteistasi. Miten vauvat voimistuvat ja saavat mm. ne ensimmäiset vaatteet <3 En edes tunne sinua, mutta silti kovasti liikutun vauvojesi ja sinun kuulumisita. Toivottavasti jatkossakin kertoilet täällä teidän elämästä, olisi mukava seurata miten pojat kehittyvät ja miten elämä kaksosten kanssa lähtee rullaamaan. Tsemppiä teille!

    - Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Riina! <3 Kiva kuulla, jatkan kirjoittamista niin usein kuin suinkin ehdin! :)

      Poista
  5. Mä luin eilen myös ihan täysillä vollottaen sun synnytyskertomusta. Tiellä laskettuaika 18.8. eli ihan samoihin aikoihin mitä sulla on ollu. Siks onkin seurannut niin sydän syrjällään sun matkaa äidiksi. Tosin mullakin on ollu vähän mutkia matkassa ja sairaslomalla oon ollu jo huhtikuun puolesta välistä saakka, ja kaikki viittaa siihen ettei tää meiänkään vauveli ihan loppuun asti mahassa pysy.

    Ihanaa, että teillä on menny kaikki noin hyvin. Ootte ollu paljon mielessä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! :) Oon onnellinen, että kaikki meni näin hyvin. Toivon, että jatkossa myös ja pojat pääsevät pian kotiin. Tsemppiä sulle kovasti! :) Toivottavasti vauva pysyy mahdollisimman pitkään masussa <3

      Poista
  6. Kiva kuulla hyviä uutisia :)
    Muruset näyttää niin söpöiltä ja hyvinvoivilta ja ihanan tarkka kurkistus kenguruhoitolaisella <3

    Äitinä oleminen on varmasti ihan parasta tässä maailmassa!
    Paljon olette mun ajatuksissa ja paljon haleja teidän koko perheelle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! <3 Joka päivä pojat tuntuu entistä vahvemmilta ja virkeämmiltä. Se on ihana huomata! :) ja niin tarkkaavaisesti tapittavat hereillä ollessaan! :D <3

      Poista
  7. Voi toivottavasti toisellakin pojalla masu alkaisi paremmin ottaa maitoa. Olen seurannut teidän tapahtumia, muistaakseni kun olit raskausviikolla 16.
    Pojat ovat todella samannäköisiä, heille on keksittävä omat värit vaatteisiin josta tunnistaa ainakin aluksi.
    Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on mennyt jo paljon paremmin. Maitomäärää on voitu nostaa pari milliä päivässä ja nyt näyttäisi masu pitävän maidon :) Ovat todella! En ehkä (ainakaan heti) huomaisi jos vauvat olisi vaihdettu toistensa paikoille sängyssä!

      Poista
  8. En kestä miten söpöjä! Ja niin paljon jo hiuksia :) Tsemppiä <3

    -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) täydellisiä <3 Yllätyin hiusten määrästä tosi paljon! Kiitos Anne! :)

      Poista
  9. Ihania kuvia, ja hienoa kuulla, että pikkuisillanne ei ole hätää & B:kin pian pääsee samaan huoneeseen. Ja kyllä, äitinä oleminen on mahtavaa! Onnea sinulle ja koko perheellenne. :) t. blogiasi pari kuukautta seurannut, mutta en muista, olenko mitään kommentoinut koskaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Tänään B onneksi pääsi veljen luo ja molemmat ovat onnellisesti vierekkäin! Kiva, että kommentoit! :)

      Poista
  10. Ihana kuulla taas teiltä hyviä uutisia! Nuo kuvat saa sanattomaksi, niin suloisia pieniä. Ja niin vahvoja kuitenkin. Kyllä teit todellisen äidin teon kun jaksoit sen kaksi kuukautta maata, mutta niin se vaan on, lastensa takia tekisi mitä vaan ja vielä enemmän. Tulipas hyvä mieli. Ihanaa viikonloppua koko perheellenne!

    t. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna, ihana kommentti! :) Tuijotan usein kotona päivän aikana otettuja kuvia. Äidinrakkaus on jotain ihan käsittämätöntä. Nyt voin todeta, että kyllä todellakin kannatti maata! <3 Niin ihana palkinto siitä tuli! Hyvää pian alkavaa viikkoa! :)

      Poista
  11. Onneksi olkoon, jatkohoitoon pääseminen on kyllä iso askel, ja noin pian! Rankkaa kyllä jakaa aika poikien (ja sairaaloiden) välillä, toivottavasti velipoikakin pääsee mahdollisimman pian perässä.

    Ensimmäiset vaatteet on kyllä iso juttu, vauva näyttää heti niin paljon enemmän vain ihan tavalliselta vauvalta. Meidän esikoinen sai pienen mekon päälleen jo Lastenklinikalla, ja kuva siitä mekon pukemisesta on yksi sen omia lemppareita vauvakuvakansiossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin on! Tuli ihan yllätyksenä, että näin nopeasti pääsivät jo jatkohoitoon ja pois teholta. Oltiin varauduttu kuukauden/kuukausien teho-osastoaikaan.

      Ihan totta. Vaatteet saivat hassulla tavalla vauvan tuntumaan enemmän omalta eikä sairaalan. Voi, kuulostaa ihanalta:)

      Poista
  12. Onnea teidän perheelle ihanista söpöläisistä! ♥

    VastaaPoista
  13. Sisukkaita pieniä poikia :) <3

    VastaaPoista
  14. Eksyin blogiisi - jään varmaan lukijaksikin. Nätit lapset :)

    T: eräs erittäin pienenä keskosena syntyneen (nyt jo 4-vuotiaan) äiti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Etna! :) Tervetuloa! Kiitos kovasti! :)

      Voi ihanaa, terveisiä neljäveelle! <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3