Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Karkkipinkki Mini Rodinin paketti


Candy pink - niin herkullinen väri! Sisävaatteissa Ellenillä on eniten puuterista vaaleanpunaista ja muita melko neutraaleja sävyjä, mutta ulkovaatteisiin oli ihana saada vähän räväkkäämpää pinkkiä.

Ostin Metsolan merinovillapipon ennen joulua Metsolan pop up -myymälästä. Koko on 1-2y, mutta pipo sopii jo nyt hyvin ja venyy mukavasti, joten on todella pitkäikäinen. Pinkit lapaset on Ellenin mummo tehnyt hänelle.

Haalari on tilattu Mini Rodinin omilta sivuilta ja se tuli muutamassa päivässä Ruotsista kotiovelle. Ihana, kevyttoppis sorsakuosilla. Haalari on kokoa 74cm ja siinä on vielä hyvin kasvuvaraa eli menee ainakin koko kevään. Tuplavetoketjut, käännettävät lahkeet ja hihansuut, pehmeä, mukava ja todella nätti. Vauvan ulkovaatteissa ei onneksi vielä tarvitse miettiä teknisiä ominaisuuksia ja valita väriä kulutus huomioiden, koska haalaria käytetään lähinnä vain vaunuissa.


Paketissa oli haalarin lisäksi legginssit ja ihanat petivaatteet. Pidän siitä, että Rodinin vaatteet ovat pitkäikäisiä tuplakoon ansiosta, kestävät hyvin käyttöä eivätkä mene pesussa miksikään. Legginssit on kokoa 68/74cm. Yksi lempparini Ellenin vaatteista on tasselikuvioinen body ja vaikka se on kokoa 56/62cm se sopii edelleen 70cm pitkälle neidille!

Pojille olen tilannut sekä toppatakit että välikausitakit, koska he ovat kasvaneet ulos vanhoista, kaksi vuotta käytössä olleista takeistaan. Heille ostin mustat takit, koska niissä ei näy lika samalla tavalla kuin värikkäistä vaatteista.

Kiinnostaako teitä vaatejutut?

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakka haalari! Ehdottomasti kiinnostaa vaatejutut. Poikien vaatejutut myös, koska täällä kaksi poikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) Kiva kuulla, että kiinnostaa! Poikien vaatteista tulossa myös postausta :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3